250 TL için mining yapmaya değer mi?

Bu arada konudan bağımsız herhangi bir taahhüt isteyen bir firmayla anlaşmayın. Bu devirde artık taahhütlü paket alınmaz.

Aslında bu devirde alınır[tl değer kaybettiği için sürekli zam geliyor her şeye ama taahhütlü isen zamlar işlemiyor], ama bende tavsiye etmem[internet patates olduğunda geri dönüşü olmuyor].
 
@MucoBEY taahhüt olmayınca da işlemiyor. Mesela Netspeed, taahhütsüz hizmet veriyor ve bu sene paketlere zam yapmadı. Dediğiniz gibi taahhüt olunca istediğiniz gibi iptal edemiyorsunuz.
 
Pek detaylı yazmadım kusura bakmayın, işten gelince kısıtlı vaktim oluyor ve o da oyun indirmeye gidiyor, 4K monitör alıp 40-50 gb 4k filmler indirmeyi düşünüyorum, kartı günde en fazla 10-15 saat kazım yaptıracağım, pazar günleri kart kazım yapmayacak, böyle olunca kart zaten 250 tl anca kazanır gibi düşünüyorum, 25 mbps download oyun oynayan biri için çok yetersiz geliyor bana, aklıma bir oyun gelse indirene kadar oynamaya zaman kalmıyor, geceden bıraksam da yine ertesi gün oynamak zorundayım.
Elektrik faturası derdim yok, Şu an altyapım superonline fiber, 100 mbps'ye kadar altyapım destekliyor ama superonline aradığımda 200-500 mbps çıkartabiliriz diyorlar.
ete.png
 

Dosya Ekleri

  • sadasd.PNG
    sadasd.PNG
    3,4 KB · Görüntüleme: 21

Geri
Yukarı