250 TL'ye iPhone 6S Plus alınır mı?

KwejNN

Decapat
Bir arkadaşımın iPhone 6S Plus telefonu vardı ve geçen günlerde telefonunu masadan düşürdü ve telefon kırıldı. Ben de telefonu 250 TL'ye alabileceğimi söyledim arkadaşım bu teklifimi kabul etti. Sadece ekranı kırık hiç çalışmıyor alınır mı? 250 TL'ye.

Bir arkadaşımın iPhone 6S Plus telefonu vardı ve geçen günlerde telefonunu masadan düşürdü ve telefon kırıldı. Ben de telefonu 250 TL'ye alabileceğimi söyledim arkadaşım bu teklifimi kabul etti. Sadece ekranı kırık hiç çalışmıyor alınır mı? 250 TL'ye.
Sadece ekranı kırık olduğuna eminsen al.

Şu an iPhone 6S kullanmaktayım hala tat vermekte kullanabilir durumda, alıp yaptırıp satmak gibi bir düşünceniz varsa da 200-300 TL bandında ekranı yaptırabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Piyasası 1000-1500TL civarlarında geziyor. Arkadaşınızın iCloud bilgilerini hatırladığından emin olun.

128 GB 6S Plus için uygun bir fiyat bence. Kamera size çok sıkıntı olmazsa ekranı yaptırıp kullanabilirsiniz.

128 GB 6S Plus için uygun bir fiyat bence. Kamera size çok sıkıntı olmazsa ekranı yaptırıp kullanabilirsiniz.

Büyük ihtimal öyle yapacağım şu anda iPhone 6 var elimde onu satacağım 6S Plus'un ekranı tamir ettirip onu kullanacağım. Ya da iki telefonu da satıp biraz daha para ekleyerek başka bir iPhone modeli de alabilirm düşündürücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı