2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

Kardeşim bu bütçeye başka alternatifin yok gibi. Dolayısıyla o kasayı tercih edeceksin çünkü sistemde kısılacak bileşen yok. Ürünün malzeme kalitesi orta seviye, içindeki güç kaynağı sistemini beslemeye yeter ama çok iyi bir güç kaynağı değil. 3- 5 ay idare edersin sonra yeni bir güç kaynağı alarak idare edersin. Aşağı yukarı bu fiyat aralığında alacağın kasaların malzeme kalitesi vs. Asgard 381 ile aynı düzeyde olacaktır dolayısıyla burada belirleyici unsur güç kaynağı oluyor. Güç kaynağı sistemi beslemeye yeter ama uzun vadede tavsiye etmiyorum. Paranı biriktirip dediğim gibi 3-5 ay sonra bence bir güç kaynağı alırsan sistemi uzun süre kullanırsın.

Kasa dandik değil bu sistem içi yeterli. Daha kalitelileri için de bildiğiniz gibi fiyatlar artıyor. Bu sistemle gayet iyi bir oyun performansı alırsınız. İlk 3 sene High-Ultra ayarlarda sonrasında da Medium-High ayarlarda sizi götürür. Tabi belli bir yerden sonra illa ki sistemi güncellemeniz gerekecektir. Güç kaynağı 12V kanalından 384W veriyor ve 80+Standard sertifikalı. Belli süre sizi götürür sonrasında değiştirebilirsiniz.

@Tristan23 hocam bukadar kötü ise güç kaynağı bir alternatif bulmam lazım çünki sistemi alınca en az 1 sene dokunmayacagim çünki ciddi anlamda bütçemi zorlayarak alacağım.

@Scheikowski hocam güç kaynağı yani kasa beni 2 sene sorunsuz götürür değil mi 2 sene sonra sistemi onunla update etmeye başlarım. Kasa da güç kaynağı birleşim olduğu için 80+ sertifikası yazmıyor sanırım göremedim de ben. Belli süre götürür derken bilmediğim için soruyorum sisteme zarar verecek bir durumda mi bu PSU? Ayrıca monitör konusunda da alternatifim oyuk sanırım verdiğiniz AOÇ benim benq monitör den en azından ms olarak daha iyi.

Monitör olarak Vatan'da bu fiyata en iyisi bu 21.5" 1080p ve DVI girişli, 5ms idealdir, 1ms monitörlerin fiyatları da malum . Güç kaynağı ise bu XIGMATEK - PRODUCT sizin için araştırdım yorumlara da baktım ve yorumlar hep olumlu. Güç kaynağından endişeniz olmasın belli bir süre dediğim de belki 3 sene bile götürür. Şahsen 2005 senesinde topladığım bir bilgisayarımın ilk güç kaynağı 3 sene beni götürmüştü belki bu güç kaynadığından daha kötüydü.

@Scheikowski Valla Allâh razı olsun hocam. Çok güzel bir forum çok güzel bir ortam çok iyi insanlarsınız bıkmadan usanmadan anlattınız hepinize teşekkür ederim tekrardan. Sizin monitör dahil guncellediginiz yani benim en baştaki sistem sadece monitör değişti. Bu arada benim en baştaki monitör sizinkinden kötü sanırım 6ms benimkisi bu 5ms.Birde siz farklı bir hard diski önermiş siniz sanırım. Bu sistemi sistemi almaya daha yakınım şuan. Sebepleri sistemin vatan dan vade farksız sorunsuz alınabilecek olması. Ekran kartının daha performanslı olması yani beni daha uzun idare eder diye düşünüyor olmam.

Hocam sandığınız kadar değil merak etmeyin :) Bu sistem sizi götürür mü götürmez mi kimse garantisini veremez götürürse. 1. yılın sonunda yada daha erken bir vakitte sadece güç kaynağı takviyesi yaparsınız. Ancak şunu belirtmekte fayda var alacağınız ürünlerde ısrarcı olun. Vatana gittiğinizde eğer stokta istediğiniz ürün yoksa alternatif sunacaklardır ve genelde sunulan alternatifler tavsiye edilenden kötü olduğu için mağduriyet oluyor. Size tavsiyem gideceğiniz vatan şubesi hangisi ise alacağınız ürünler o mağazanın stoğunda var mı siteden bakın ki dediğim manzarayla karşılaşmayın.

@Tristan23 Anladım hocam teşekkür ederim. O konuda ısrarcıyım zaten hocam şimdi sistemin yazıcıdan çıktısını alır onlarada veririm alternatif istemiyorum diye özellikle söyleyeceğim eksik olan ürünüde getirirler diğer mağazalarından bakalım hayırlısı olur inşallah.

@Tristan23 Anladım hocam teşekkür ederim. O konuda ısrarcıyım zaten hocam şimdi sistemin yazıcıdan çıktısını alır onlarada veririm alternatif istemiyorum diye özellikle söyleyeceğim eksik olan ürünüde getirirler diğer mağazalarından bakalım hayırlısı olur inşallah.
İnşallah hocam. Ama hocam en kısa sürede güç kaynağıyla alakalı değişime gitmenizde fayda olur. Monitörü başka bir yerden uyguna getirebilirsin sinerjiden vs. alıp. Yada elinde varsa monitör bir süre elindeki monitör ile idare edebilirsin.
Eğer bu ürünü alırsan: 21.5 VIEWSONIC VA2261-LED 5MS VGA DVI PARLAK SIYAH cebine 40- 50 lira arası bir para kalıyor üzerine de biraz sen ekleyebilirsen Zalman Z3 600w alabilirsin. Yada Thermaltake Versa II de bir alternatif olabilir. Aceleci olma, alacağın bileşenlerle alakalı araştırma yap. O kasanın içindeki güç kaynağı Xigmatek Calibre 500w incelemelerine bakabilirsin yada kullananlar varsa onlara danışmanda fayda var. Yada konu açabilirsin belki burada da kullananlar vardır belki Recep yada Ali abi yada başkaları cevap verir. Herşey net otursun yani kafanda.

Son düzenleme:
@Tristan23 Monitörü başka biryer den tek çekim veya nakit alabilirim aslında. Dediğiniz gibi kasaya öyle bir takviye yapabiliriz. Ben yarın sabah güzel bir hesap kitap yapayım tekrar bakalım ne olacak :) Acelem yok arkadaşlar @Scheikowski ay sonuna kadar konuda başınızı agritmaya devam edeceğim gibi :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı