250CC'de başlangıç olarak ne alınmalı?

Sinançun

Decapat
250CC de başlangıç olarak sizce ne alınmalı R25'i listeye pek alamıyorum şu n sıfırı 93K o bütçeler çıkabilecek bir konumda değilim daha bütçe dostu olsun o yüzden tek silindirleri karşılaştırmak daha makul bana göre. sizce Honda CBR 250, CF 250 sr, suziki GSX 250r gibi Sport racing olarak neler önerirsiniz?

CBR 250 bütçeminiz tam olarak ne kadar?
Yani zorlarsam 50 55 belki 60 a çıkarım ama ortalama 30 40 arası daha rahat olur baktım temiz 2. El bulamazsam sıfıra girip 50 60 vermeyi düşünüyorum ztn suzikinin ve cf nin 2. El piyasası 50 60 a çıkmış onun yerine 0 cf alırım 55 küsürdü en son malzeme kalitesi olsun performans olsun 250 lik racinglerde şu an cbr mı diyosun ne gibi + ları car mesala cf ye suzikiye yada ninja lara göre fln 250 sl felanda fena değilde işte temiz 2. El bulabilmek önemli hondanın o yönden 2. Eli var baya suzikiyle cf sıfır fiyatına 2. El satma derdinde bu gidişle ya honda ya ninja bakıcam 2. Elde bulamazsam sıfır cf mantıklı geliyo suzikinin sıfırı 70k hondanın sıfırı yok olsa keşke

ilanlara bakıyorum bir dakika
2 bin TL hasar kaydı normal.
Evet normal gayette iyi motor ama kredi çekmeyi düşünüyorum bi kısmını 5 yaşından büyük motorlara kredi vermiyolar ve 47k ya çıkmışken biraz daha çıkıp sıfır cf daha mantıklı geliyo bana o yüzden 2. Elde çok fazla 40 k nın üstüne çıkmak istemiyorum

rs 200 baktınızmı hiç ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı