2600 TL monitör önerisi

Kafein26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2600'yi geçmeyecek monitör arıyorum. Rampage ve Acer'in birkaç monitörüne baktım herkes kötü yazmış forumlarda acaba 2600 TL'yi geçmeyecek monitör tavsiye edebilir misiniz?

Bu iki monitörden birini tercih edebilirsiniz.
Üstüne biraz eklerseniz de bunu alabilirsiniz:

Dostum bu ofis işleri için ideal olabilir ama oyun için çok yetersiz kalır tavsiyen için teşekkür ederim

Bu monitörleri niçin önerdiniz yani hangi özelliği bakımından. Ekran teknolojisi TN. Ve biraz eski kalmış monitörler özellik bakımından

Son düzenleme:
Dostum bu ofis işleri için ideal olabilir ama oyun için çok yetersiz kalır tavsiyen için teşekkür ederim

Bu monitörleri niçin önerdiniz yani hangi özelliği bakımından. Ekran teknolojisi TN. Ve biraz eski kalmış monitörler özellik bakımından
Açık konuşmak gerekirse bütçeniz ortada ve bende ona dayanarak önerdim, eğer FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız bu önerdiklerimi yönelebilirsiniz veya konunun başında söylediğiniz gibi acer, rampage monitörler var onlar IPS ama ghosting, IPS glow gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve renk kalitelere çok iyi değil o markaların, şahsen IPS rampage'ye o parayı verceğime TN panel LG alırım daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı