27 MSI G274QPF vs Gigabyte M27Q 27

Kıyaslanamaz bile. Dell daha başarılı.

İncelenecek gibi durmuyor. Üstünden birkaç yıl geçti çünkü. 4K modeli piyasaya sürüldüğünde o incelendi ve 27 inç olan modeli incelendi. Bu model incelenmedi. Fakat olumsuz eleştiri almadığını söylemiştim. Kaliteli üründür. Beklentiyi karşılıyor.

İlginç aylar önce 2K incelemeleri gerekirdi

İlginç aylar önce 2K incelemeleri gerekirdi

Katılıyorum. Yabancı kaynaklarda incelemeleri mevcut ama Rtings kadar detaylı bakan pek kaynak yok.
Forumda alıp yazanlar olmuştu. Bakarken birine denk geldim.
Teknik anlamda ben kusur bulamıyorum bu monitöre. Gayet yeterli ve tok bir ürün.
Fakat görmüşsündür. 27 inç olan modeli yayınlandı ve incelemesi çok başarılı. HDR hariç..

Ben de sipariş verdim aynı yerden. Bakalım inşallah şansımız tutar :D
Geldiği zaman mutlaka haberleşelim 😁

Katılıyorum. Yabancı kaynaklarda incelemeleri mevcut ama Rtings kadar detaylı bakan pek kaynak yok.
Forumda alıp yazanlar olmuştu. Bakarken birine denk geldim.
Teknik anlamda ben kusur bulamıyorum bu monitöre. Gayet yeterli ve tok bir ürün.
Fakat görmüşsündür. 27 inç olan modeli yayınlandı ve incelemesi çok başarılı. HDR hariç..

Böyle bir indirim var sizce pişman eder mi? :)

Son düzenleme:
Hocam bu site güvenilir midir ölü piksel vs durumda iadede sıkıntı çıkarır mı bende 10k bütçe ile monitör arıyordum gigbayte M.27 de karar kılmıştım ama şu an Dell'i görünce ona yöneldim bende.
Hocam kargoya verilmiş gözüküyor benim monitörüm. Yarın gelirse isterseniz bir bilgilendirme yaparım. Ölü piksele nasıl yaklaşıyorlar bir fikrim yok. Umarım tecrübe de etmem :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı