Gigabyte M27Q X 27" vs MSI G274qpx 27"

MSI'ın kalite kontrolüne geçer vermiyorum ama ikisi arasından hangisi derseniz Gigabyte daha kötü.

Ayrıca M27Q ile Q X, Q P ve diğer harfler tamamen farklı modeller. "M27Q" kötü, "Q X" iyi.

Amazon değil Ebrar Bilgisayar.

Garanti işini bilmem ama satış sonrası destekte MSI daha iyi. Direk Amazon satıyor çünkü.
Urunu amazon satiyor ebrar bilgisayar ise saglayici.

MSI'ın kalite kontrolüne geçer vermiyorum ama ikisi arasından hangisi derseniz Gigabyte daha kötü.

Ayrıca M27Q ile Q X, Q P ve diğer harfler tamamen farklı modeller. " M27Q" kötü, "Q X" iyi.

Amazon değil Ebrar bilgisayar.

Garanti işini bilmem ama satış sonrası destekte MSI daha iyi. Direk Amazon satıyor çünkü.

Bunu da satan İncehesap :D. Ama sonuçta İncehesap büyük bir firma o yönden daha rahat olur diye düşünüyorum.

Bu arada ürün M27Q X imiş.

Bunu da satan İncehesap :D. Ama sonuçta İncehesap büyük bir firma o yönden daha rahat olur diye düşünüyorum.

Bu arada ürün M27Q X imiş.
Amazondan yuzbinlerce liralik alisveris yapmis biri olarak, Ben suana kadar amazon tarafindan bir magduriyet yasamadim. En iyi ozelligi ilk 15 gun icindeki iade isleminin cok kolay ve cok hizli olmasi. Ebrar bilgisayar saticisini bilmiyorum. Amazon sattigi icin alin dedim ki msi monitorler genelde narin ve sari renk sorunlu oluyor. Bi ara forum ikiye ayrilmisti bu monitör yuzunden.

Peki ürün sonrası garanti için nasıl yardım alacağız?

Buradan baktım da Gigabyte daha iyi gözüküyor fakat Gigabyte'ın NVIDIA G-Sync özelliği var mıdır acaba?

Teşekkür ederim ikinize de MSI aldım. Gigabyte özellikleri iyi fakat en büyük sıkıntısı Türkiye destek ayağı olmaması. Yani var ama aracı firma üzerinden o yüzden MSI tercihim oldu.

Son düzenleme:
Peki ürün sonrası garanti için nasıl yardım alacağız?

Buradan baktım da Gigabyte daha iyi gözüküyor fakat Gigabyte'ın NVIDIA G-Sync özelliği var mıdır acaba?

Teşekkür ederim ikinize de MSI aldım. Gigabyte özellikleri iyi fakat en büyük sıkıntısı Türkiye destek ayağı olmaması. Yani var ama aracı firma üzerinden o yüzden MSI tercihim oldu.
Versus'tan monitör mü karşılaştırıyorsunuz?..

Neden nasıl bir site ki?
Versus'un her konuda dandik olmasını geçtim, monitörde üreticinin verdiği değerlerin neredeyse tamamı önemsizdir. Cihaz ile ölçülen testlerine bakıyoruz karşılaştırmak için.

Zaten düşününce anlamanız lazım. Eğer üretici değerleri doğru olsaydı/ağız oyunu olmasaydı tüm IPS'ler 0,5-1ms olurdu, hepsi 1000:1 kontrast olurdu VS.

Anladım hocam teşekkür ederim. İyi ki MSI almışım o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı