2700TL'ye Sistem Tavsiyesi

BlackSanta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yukarda görmüş olduğunuz gibi ben aslında butun bileşenleri biliyom ama hangisinin hangisinine uyumlu olucaganı bilemiyom ondan yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.... :)

Ben olurum.
  • Fx6300
  • M5A97 r2.0
  • 8 Gb ram Corsair vengeance
  • 1 tb seagate Hdd
  • R9 280X
  • 600 watt psu.
  • Zalman z3 plus kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama şöyle yaparbilirdiniz amd şimdi bakarsak intelden ucuz o kar ettiniz parayla daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz

bu arada teşşekürler yardım ettiniz için

Adsız3.png

AMD'nin AM3+ soketi artık eskidi ve soketin her an değişme ihtimali var.
Toplam: 2755TL (KDV Dahil)

SSD gereksiz ve zaten yanlış model seçilmiş. Ekran kartı bu bütçe için çok düşük. En azından bi' GTX970 yada R9 290 seçilmeliydi. İşlemci olarak da ekran kartı kadar pahalı bir model tercih edilmiş. Bu bütçe için dengesiz olmuş.

AMD'nin AM3+ soketi artık eskidi ve soketin her an değişme ihtimali var.
Toplam: 2755TL (KDV Dahil)

SSD gereksiz ve zaten yanlış model seçilmiş. Ekran kartı bu bütçe için çok düşük. En azından bi' GTX970 yada R9 290 seçilmeliydi. İşlemci olarak da ekran kartı kadar pahalı bir model tercih edilmiş. Bu bütçe için dengesiz olmuş.

Gayet güzel toplamışsınız. Anakart için bunu seçse daha iyi olmaz mı?

H97M-G43 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI&DP Anakart - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı