Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sistem çok daha güzel olacaktır. Yanına isterseniz rx 470 +ssd koyun isterseniz gtx 1060 koyun. Benim tavsiyem gtx 1060 dan yanadır. Ssd yi isterseniz sonradan alabilrsiniz. Ssd biraz lüks kaçıyor ayrıca
GTX 1060'lı olan SSD'li 3175 TL, SSD'siz 3015 TL. RX 480'li olan SSD'li 3080, SSD'siz 2920 TL. SSD Webdenal'dan, RX 480 Nova'dan, diğerleri Sinerji'den. Şahsen ben SSD'li ve RX 480'liyi tercih ederim zira 1060 ile arasında sadece %5'lik bir fark var.
Muhtemelen piyasada 470 460 varken 480 neden olmadığını bilmiyorsunuz. Ben de 480 in firma tasarımları olsa 480 öneririm ama yok ne yazık ki bu sebepten 1060 öneriyorum. Ssd çok da gerekli bişi değil aslında isteyen biraz daha üstüne verip alabilir tabi
Google'da araştırdım ve AMD'nin sorunu çözdüğü belirtilmiş. Ne derece doğru bilemiyorum. Yakın zamanda piyasada olmasını bekliyorum. Çünkü ben de alacağım.
Corsair 240GB LE Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
2900 küsür liraya böyle bir sistem toplatmış arkadaşım. (İletişim halinde olunmadığı için.) Bizim sistem önerilerinden biraz farklı olmuş ama yapacak bir şey yok artık. Konuya gelip yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu bütçe ile sistem toplamayı düşünenlere de bu konu faydalı olursa ne mutlu bizlere... @Umut Diker @sırma saçlı kel adam @Silinen üye @M. Samet @Lander