29 Ekim'de okula gitmek zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 4.205
Müdürünüz tören için mi çağırıyor?

Evet yoklama alınacağını gelmeyeni disipline göndereceğini söyledi okulda telefon yasak kimse vermiyor hoca görüyor bir şey yapmıyor tuvalet desen dumandan önünü göremezsin hoca sigara içenlere az için diyor çıkıyor disiplin yok ama ben hastayım raporum yok okula gitmek istemiyorum törende disiplin cezası alacağımı söylüyor.

29 Ekim kutlamalarına katılmak zorunlu değil, katılırsanız da iyi olur. Okul sınırları içerisinde olup derse ya da törene katılmamak suç, hiç gitmezseniz sorun olmaz. Bir şey de yapamaz, katılmanızı da tavsiye ederim.

29 Ekim kutlamalarına katılmak zorunlu değil, katılırsanız da iyi olur. Okul sınırları içerisinde olup derse ya da törene katılmamak suç, hiç gitmezseniz sorun olmaz. Bir şey de yapamaz, katılmanızı da tavsiye ederim.

Hastayım hocam raporum yok hiç gidesim gelmedi.

Şu sosyalde resmi bayramlarda okul olmadığını demek lazım. Hep diyo hocalar ve hala buna kanıyoruz. Topluca bir kanıya ulaşmak lazım. :D

Şu sosyalde resmi bayramlarda okul olmadığını demek lazım. Hep diyor hocalar ve hala buna kanıyoruz. Topluca bir kanıya ulaşmak lazım. :D

Hocam sınıfa öyle bir geldiki hoca yarın gelmezseniz idari işlem başlatır tutanak tutar disipline veririm yok yazarım dedi bende hastayım gidemedim dert oldu bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı