2K 144 Hz IPS monitör önerisi

Siparişi yaparken bu 3 kabloyu gösterip ihtiyacınız olan kablolar diye gösterince dedim ayrı mı satılıyor acaba. Öte yandan Dell için her yere baktım hep 1 ay kargo süresi var, M32u için ise 3-5 gün maksimum. 1 ay beklemeye değecek kadar fark var mı aralarında var dersen yapacağım Dell'i sipariş.
G3223Q her konuda bir tık daha iyi. Beklemeye değer mi? Bu sizin bileceğiniz iş hocam. Ben olsam "Almışken iyisini alayım" der beklerim. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Bu arada nerde yaşadığınızı söylerseniz belki yardımcı olabilirim.

Gaming.gen stokta var gösteriyor. Göndermiyor mu? Görüştün mü? 1 ay beklenmez diye düşünüyorum. İhtiyacın yoksa beklenir ama ROG'u iade süren geçer.

Paris'teyim. :(

G3223Q her konuda bir tık daha iyi. Beklemeye değer mi? Bu sizin bileceğiniz iş hocam. Ben olsam "Almışken iyisini alayım" der beklerim. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Bu arada nerede yaşadığınızı söylerseniz belki yardımcı olabilirim.

Paris'teyim. Aldim gitti ya dediğin gibi alıyoruz düzgününü alalım bari.

@111520 Hadi hayırlısı olsun bakalım. Gelince duygularını paylaşırsın biz buradayız.
Ayrıca güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. Türkiye'de sanıyordum sizi. Eyfel'den canlı SS bekliyorum.🇫🇷

Pek hayırlı olamıyor gibi. PayPal ile taksitle alacaktım kredi kartı değil de banka kartım var diye kabul etmedi. Tek seferde verecek 800 Euro'da bir öğrenci olarak mahveder beni. 4K sevdasını bırakıp 2K'ya dönüş yapacağım galiba. :D

Pek hayırlı olamıyor gibi. PayPal ile taksitle alacaktım kredi kartı değil de banka kartım var diye kabul etmedi. Tek seferde verecek 800 Euro'da bir öğrenci olarak mahveder beni. 4K sevdasını bırakıp 2K'ya dönüş yapacağım galiba. :D

PS5 alıp bu kadar eziyet çeken biri görmedim. 😅
Cidden şansızsın. Öğrenci için büyük para evet. Ev kirası öder gibi monitör almak zordur. Burada daha kötü. 14K monitör. İçler acısı.
Tavsiyem 2k'ya düşme. Çünkü sıkıntı oluyor. Gigabyte için ödeme seçeneği var mı?

PS5 alıp bu kadar eziyet çeken biri görmedim. 😅
Cidden şansızsın. Öğrenci için büyük para evet. Ev kirası öder gibi monitör almak zordur. Burada daha kötü. 14K monitör. İçler acısı.
Tavsiyem 2k'ya düşme. Çünkü sıkıntı oluyor. Gigabyte için ödeme seçeneği var mı?
Evet var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı