ben de AOC CQ27G2U ile Samsung LC27HG70QQMXUF arasında kaldım. samsung olanında HDR ve daha fazla renk sayısı var ama ışık sızması problemi olduğunu bende birkaç yerde gördüm. ayrıca çıkış yılı 2017 yani eski teklonojiye sahip ve çok yer kaplıyor. 2019 sonlarında çıkan AOC modelini daha çok hoşuma gidiyor. ama yinede kararsızlık durumu var. AOC monitöre daha yakınım.
bence ikiside çok güzel monitörler. hangisini alınırsa alınsın iki monitörde kullanıcı yeterince hatta fazlasıyla tatmin ve mutlu eder. başlarda kararsızdım ama şimdi AOC CQ27G2U olanı almayı düşünüyorum. sebebi özelliklerinin daha iyi ya da daha kötü olmasından değil, gözüme hitap etmesi. işte bende de tam olarak bu oldu. dedim ki: ''işte tam aradığım monitör. şeytan diyor ki bas parayı al zurnayı'' siz ilk görüşte aşka inanır mısınız? tabiki şakaama ne bileyim hoşuma gitti ve sanırım bu monitörle duygusal bir bağ kurdum.(oha bu arada ''bas parayı al zurnayı'' uydurdum
acaba ilerde literatüre deyim olarak geçer mi?!
)
Hayırlı olsun şimdiden. İyi günlerde kullanın. Monitörlerde sorun yaşayıp başlık açtığımız günleri görmemek dileğiyle.![]()
Hocam sıfırdan topluyorum sinerji üzerindenDostum sıfırdan mı topluyorsun elinde parça var mı? Ayrıca ayrı ayrı yerlerden satın alarak mı toplayacaksın? Bende i5 9400F, GTX 1660 Ti, 16 GB 3000MHz RAM, 144Hz 1ms ASUS 1080P monitörüm ve 600W 80 Plus PSU var. Bende 2K'ya geçmeyi düşünüyorum da sistemimi yükseltsem bunu komple satıp sıfırdan mı sistem alsam karar veremiyorum.
32" büyüklük için 2K çözünürlük sıkıntılı olacaktır. Tavsiyem; 2K + 27"lik bir monitör olur.
Viewsonic 27" VX2758-2KP-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS QHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 27" VX2758-2KP-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS QHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2758-2KP-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
Acaba PS5 hangi çözünürlük ve HZ olacak bende ona göre bir tane 27 Inc almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.