3+1 Ev için Modem Tavsiyesi

Son bir sorum olacak🙃

Bu ürünü tavsiye eder misiniz?

Biz 1-2 sene kullanmıştık alt komşudan çekerken evde. Başka ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Performans düşüşü oluyordu ve arayüzü biraz gıcıktı sorun çıkarıyordu.

Annemi ikna edemem. Salonun yanındaki oda benim. Salonun duvarını delip kablo geçirmek için zar zor ikna ettim 😀 Modemin yerini değiştirmeden sadece attığınız ürünü satın alsam, ne kadar performans artışı yakalarım?

O cihazlarda internet hızı düşüyor diye okumuştum. Benim internetim 100 Mbps. O ürünü kullanınca 25 Mbps gibi değerlere düşer mi?
pek emin değilim o konuda ufak bir araştırma yapıp sizi daha detaylı bilgilendirebilirm mesela bizde sanırsam 1 model altı wifi pro var ve memnunuz sadece arada ne oluyorsa kendini sıfırlıyor ama arayüzünde bulamazsınız bizim bu kullandığımız sinyal yükselticiyi onun için birsürü video var youtube'de eğerki alırsanız beni tekrar etiketlerseniz size yardım edebilirm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı