3.7 kilo verdim

553501

Decapat
Makaleler
3
Önceden 117.5 kiloydum, şu an 113.8'e kadar ilerledim. Sadece kalori kısarak yaptım. Günde 1000 kalori limiti koydum ve o şekilde ilerliyorum. Yediklerimin porsiyonlarını 1000 kaloriyi doldurmayacak şekilde limitleyince ilerleme katettim :).

Ana hedefim 80 kilo.

Önceden 117.5 kiloydum, şu an 113.8'e kadar ilerledim. Sadece kalori kısarak yaptım. Günde 1000 kalori limiti koydum ve o şekilde ilerliyorum. Yediklerimin porsiyonlarını 1000 kaloriyi doldurmayacak şekilde limitleyince ilerleme katettim :).

Ana hedefim 80 kilo.

Eğer süreci hızlandırmak isterseniz daha çok proteinli ve kardiyolu bir diyet yapabilirsiniz. Günde sadece 1000 kalori almak sağlıklı değil.

Eğer süreci hızlandırmak isterseniz daha çok proteinli ve kardiyolu bir diyet yapabilirsiniz. Günde sadece 1000 kalori almak sağlıklı değil.
Hocam yediklerimden bu kadar çıkıyor. Hatta 1000'den bile az ama protein ağırlıklı gidiyorum. Sevdiğim şeylerden yine vazgeçmedim, Toplam 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde takılıyorum.

Ana hedefim 80 kilo.

Hocam bence 30 kiloyu 1 yılda zor verirsiniz. 1000 kalori çok sağlıklı da değil bence arkadaşın dediği gibi.

Hocam birden vermek pek sağlıklı değil mesela ben günde 4-5 bin kaloriye kadar çıktığım oluyor ve karın ağrısı oluyor, abartmak pek de iyi değil yani.

Hocam birden vermek pek sağlıklı değil mesela ben günde 4-5 bin kaloriye kadar çıktığım oluyor ve karın ağrısı oluyor, abartmak pek de iyi değil yani.
Yediklerimden kısıp denemek istedim ve sonuç 1000 kaloriden az sayıya denk geliyor. Benim almam gereken 2800 kalori, amacım kalori açığı yapmak.

Ana hedefim 80 kilo.

Şu an annem de babam da kilo veriyor bu sebeple son zamanlarda iyice araştırdım. En basit tavsiyem, karbonhidrat ve yağı azaltıp protein yemeye öncelik vermeniz. Ve bol bol su için. Verdiğiniz kilolar için tebrikler, umarım hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı