3 ay fitness ile kaç kilo verilir?

ThePaşa

Decapat
Selamlar. Yaşım 18, 1.78 boyundayım ve 105 kiloyum. 3 ay fitness + diyet ile kaç kilo verebilirim ve fit bir vücuda ulaşabilir miyim?

(Ekstra olarak bir salona 3 aylık paket için 7 bin TL verilir mi? Bu ortamı bilmediğimden soruyorum.)

Selamlar. Yaşım 18, 1.78 boyundayım ve 105 kiloyum. 3 ay fitness + diyet ile kaç kilo verebilirim ve fit bir vücuda ulaşabilir miyim?

(Ekstra olarak bir salona 3 aylık paket için 7 bin TL verilir mi? Bu ortamı bilmediğimden soruyorum.)
Tamamen sana bağlı. 3 aya ben 7k vermem ama parası olan verebilir tabii neden olmasın. Ben evime yakın salona gidiyorum yıllığı 9000 şu anda.

Eğer işi bilen birisinden yardım alırsan 3 ayda 20 verirsin ama verdiğin kilonun çoğu su our zaten. Bir salona da 3 aylık 7k verilmez bence bizim burda 3500 2 katlı salon.

Bahçelievler civarında bildiğiniz güzel ve ilgili spor salonları varsa önerebilir misiniz?
Tamamen sana bağlı. 3 aya ben 7k vermem ama parası olan verebilir tabii neden olmasın. Ben evime yakın salona gidiyorum yıllığı 9000 şu anda.

Bizim burda mahalle salonunun 3 aylık nakit 2200, orası napmış hocam.

Eğer işi bilen birisinden yardım alırsan 3 ayda 20 verirsin ama verdiğin kilonun çoğu su our zaten. Bir salona da 3 aylık 7k verilmez bence bizim burda 3500 2 katlı salon.

İlk defa başlayacaksan İBB'nin Spor İstanbul adı altında randevu sistemiyle fitness hizmeti sunuyorlar. Bahçelievler'de Bahçelievler Spor Kompleksi'nde hizmet veriyorlarmış. 200lira gibi bi ücretle 18 giriş hakkı tanınıyor. İstanbulKartınla girebiliyorsun.

1733849588499.png

1733849599782.png

Bunlar da ücret ve randevu oluşturabileceğiniz seansların saatleri gün içinde uygunluğunuz oluyorsa çok ucuz oluyor. Ama programım yok bi gün 12de bir gün akşam 10 da giderim diyorsanız normal spor salonuna yazılmak daha iyi olur.

Kalori açığı ile zayıflarsınız.
Vücudunuzdaki kas oranını ne kadar arttırırsanız, vücudunuzun sadece yaşamını devam ettirmek için harcadığı kalori miktarı da artar dolayısıyla daha kolay kalori açığı oluşturursunuz.

Başlangıç olarak 2000 kalori ve en azından kilonuz kadar protein almanız eğer insülin direncinizde ya da troidlerinizde bir problem yoksa çılgınlar gibi yağ yakacağınız ve kas kazanacağınız anlamına gelir.
Kilo verdikçe kalori ihtiyacını hesaplayıp, açık bırakmayı unutmayın.

İlk defa başlayacaksan İBB'nin spor İstanbul adı altında randevu sistemiyle fitness hizmeti sunuyorlar. Bahçelievler'de Bahçelievler spor kompleksi'nde hizmet veriyorlarmış. 200lira gibi bir ücretle 18 giriş hakkı tanınıyor. İstanbulkartınla girebiliyorsun.

Eki Görüntüle 2371457

Eki Görüntüle 2371458

Bunlar da ücret ve randevu oluşturabileceğiniz seansların saatleri gün içinde uygunluğunuz oluyorsa çok ucuz oluyor. Ama programım yok bir gün 12'de bir gün akşam 10 da giderim diyorsanız normal spor salonuna yazılmak daha iyi olur.

Çok kalabalık oluyor diye duymuştum orayı ama bilemiyorum saatlere göre değişir gerçi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı