3 ayda kaç kilo verilir?

yunuskerim45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu pazartesi spor salonuna gideceğim. Haftada 3 veya 4 kere 1 saat kardiyo ve yarım saat ağırlık çalışmayı düşünüyorum. Bunun yanında protein ağırlıklı bir diyet yapacağım. 167 cm boyunda ve 86 kg ağırlığındayım. Obez sınıfına giriyorum ama kas kütlem 59 kg olduğu için göbek ve meme sarkık değil, sıkı duruyor. Ancak uyurken ve koşarken hemen yoruluyorum. Diyet ve 3 ay spor ile kaç kg verebilirim? Metabolizmam yavaş. Fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam önerim aşırı hızlı vermeye çalışmayın varsa akıllı saatiniz vs nabzınız 110-135 arası olacak şekilde tempolu yürüyüş yani koşar adım yürümeniz lazım ve böylece yağ yakmınızı maksimize edersiniz ekstra olarak 0 carb diyeti ve aralıklı orucu araştırın çok işe yarıyorlar.

Hocam önerim aşırı hızlı vermeye çalışmayın varsa akıllı saatiniz vs nabzınız 110-135 arası olacak şekilde tempolu yürüyüş yani koşar adım yürümeniz lazım ve böylece yağ yakmınızı maksimize edersiniz ekstra olarak 0 carb diyeti ve aralıklı orucu araştırın çok işe yarıyorlar.

Bir ara gittiğimde koşu bandının demir yerlerine dokununca nabız ölçüyordu ne kadar doğru bilmem.

Kardiyo temposuna dikkat et, yeterli tempoda yapmazsan zaman kaybı. Koşu bandında yapacaksan en yüksek eğimde 3-5 hızda yap. Sağlıklı kilo alıp verme ölçüsü haftalık %1'dir yani Haftalık 800-900g bunun içine yeni başladığın için ödem vs. de eklersen düzgün yaparsan 10-20 kilo arası verirsin.

Bir ara gittiğimde koşu bandının demir yerlerine dokununca nabız ölçüyordu ne kadar doğru bilmem.

Hocam nokta atışı olcmesine gerek yok şöyle ayarlayabilirsiniz yürürken birine bir şey anlatamacak kadar tempolu yurumeniz lazım koşar adım işte ve aletin eğimini biraz yükseğe alın rampa ayarı gibi bir ayar var onu yükseltin daha iyi olur bunların hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız bisiklette sürebilirsiniz salona gittiğinizde size hit kardiyo seanslarına sokmaya çalışacaklar onlara girmeyin gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı