3 ayda nasıl kilo verilir?

erenforsakeN

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
1.775
Çözümler
13
Yer
Tottenham
Yaşım 16, boyum 1.88, kilom 90 civarı. 3 ayda 80 kiloya kadar düşmek istiyorum. Spor olarak her gün sabahları 20.000 adım atacak şekilde tempolu yürüyüşe ve diyete başladım. Bunun haricinde verebileceğiniz ekstra tavsiyeler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1.68'im, kilom da 3 ay önce 77'ye kadar çıkmıştı sonra "çok yemek çok zarar"diye bir yazı okudum sonra bununla ilgili de hadisler gördüm birinde " insanın doldurduğu en tehlikeli kap midesidir" diyordu, aynı anlama gelen ibn-i sina yazıları okudum, tüm hastalıklar mideden başlar anlamlarına geliyordu bunlar. Dedim ki kendime " neden ben tok ve midem dolu olarak kalkıyorum sofradan, artık doymadan kalkarım" oruçta nasıl dayanıyorsam öyle dayanırım.

Kahvaltıda zaten meslek icabı yıllarca hızlıca ve az yiyordum onda sorun yoktu ama kahvaltıda çikolata ve reçel yemiyorum çabucak acıktırıyor, varsa mutlaka bal yerim. Öğlen acıkırsam bisküvi vb bıraktım. Akşam yemeğinde de az yemekle doymaya alıştım artık.
Ama öyle sıkı bir diyet değil hatta diyet değil bu, yemekten sonra çay-kek de yer içerim çikolata da. Bunlara ek spor da yapmadım hiç ama 2 ayda 71 küsur kiloya düştüm ve hala da çok şükür aynı devam ediyor kilom, ve de aynada göbek erimiş görünce çok seviniyorum.
 
3 ayda 25 kilo verdim günde 10km yürüdüm ve çok az yedim. Günde 15000 adım atarsan en az 1.5 ayda verirsin 10 kilo ve ekmeği falan kesersen.
Anladım teşekkürler.

Her sabah aç karna kardiyo karın çalış.
Ekstradan bir de spor yaparsan kalori takip yaparsan net kilo verirsin.
Karın hareketleri olarak önerdiğiniz bir hareket var mı ? İsmini söyleseniz yeter nasıl yapıldığına internetten bakarım.
 
Kilon boyun için ideale yakın. 85'e düşmen yeterli olur ama tabii, cardio yapıp, yağ oranını düşürerek, aynı zamanda günlük karın hareketleri yaparsan kesinlikle istediğin fiziğe kavuşursun o süre zarfında. Çünkü boy avantajın çok fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı