Şuan biraz meşgulüm 10-15 dakika sonra falan atabilirim.Peki hocam bekliyorum.
Şuan biraz meşgulüm 10-15 dakika sonra falan atabilirim.Peki hocam bekliyorum.
Tamam sıkıntı yok.Şuan biraz meşgulüm 10-15 dakika sonra falan atabilirim.
Tasarımlarını pek beğenmedim. Ama yeni bir konu açtım orda bir kaç şey daha istedim. Onaylandığında linkini atıcağım oraya istediklerimi araştırıp atabilirmisiniz?![]()
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bunları buldum ama ne kadar güzel emin değilim. Yanlış öneri yaptıysam kusura bakmayın.![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Bilgim yettiği kadar atarım.Tasarımlarını pek beğenmedim. Ama yeni bir konu açtım orda bir kaç şey daha istedim. Onaylandığında linkini atıcağım oraya istediklerimi araştırıp atabilirmisiniz?
Bilgim yettiği kadar atarım.
Hepsi çok güzel kasalar istediğini alabilirsin. Ben olsam 4'ünden MSI alırdım.Hocam yeni konu işi yattı. Şu anda kasa işlemci ve ekran kartı için sizden biraz yardım alacağım.
![]()
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
ZALMAN S4 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN S4 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu 4 kasa arasından hangisi hocam?MSI MAG FORGE 101M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 101M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 101M ITOPYA'da.www.itopya.com
Hepsi çok güzel kasalar istediğini alabilirsin. Ben olsam 4'ünden MSI alırdım.
Çıkışlarda Power ve reset tuşu yazmıyor var mıdır bu tuşlarda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.