3 fanlı RGB kasa önerisi

Bütçe
0-550
Power, reset ve fanların rengini ayarlayabileceğin bir tuş var. Internete MSI MAG Force 101m yazarak bulabilirsin.

Hocam peki ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
AMD markasından olsun ve soğutma gibi sorunları olmasın istiyorum. İlk başta RX 570 düşündüm fakat şimdi RX 5500 XT Gaming X düşünüyorum. Siz bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

AMD markasından olsun ve soğutma gibi sorunları olmasın istiyorum. İlk başta RX 570 düşündüm fakat şimdi RX 5500 XT Gaming X düşünüyorum. Siz bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
AMD hakkında bilgim yok üzgünüm.

Gaming X'in soğutması kat kat daha iyi.
İşlemci tarafında ne düşünüyorsun?

Forumdaki bir arkadaş Ryzen 5 3600 önermişti yayın yapma gibi bir amacınız yoksa diye muhtemelen onu alacağım.
1080P'de 3060'a kadar besler.
2K'da ise 3060 Ti-3070 besler.
Alacağınız PSU'ya dikkat edin, kalitesiz bir şeyler alırsanız sisteminize her an güle güle demeye hazır olun.

@Mehmet A Hocam iyi dediyse bildiği vardır.
100 TL aşarsan iyi olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı