3. Havalimanı İşçileri İsyanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaylara HDP'li milletvekilleri katılarak ve bazı işçilerin "Kahrolsun Faşizm" tarzı sloganlar atmalar işçileri sadece kötü düşürür. Böyle devam ederlerse haklı iken haksız duruma düşerler.

İşçiye vatan haini diyecek seviyeye gelen iktidar yanlılarına İşçilerin yapacakları şeyleri düşünemiyorum.
Gariban o sinirle düşünemez. Sosyal medya da tartıştığınız Muhalifler gibi olmazlar.
AKP ve MHP oy veren vatandaşlar ettiğiniz sözlere dikkat edin. O çok övdüğünüz Tayyip amcanız bile işçinin elinden kurtaramaz sizi.

41913850_1830245927031159_1098488983177920512_n.jpg

@Hilmi Hoca Defolun bu forumdan. Sizin hastalıklı düşüncelerinizi burada yaymlanmasına göz yumamayız. Burası beyinlerini yıkayabileceğiniz insanların olduğu yerlerden değil. Cahilce, ahmakça konu dışına çıkıyorsunuz. Konu dışına çıktığınız halde ceza almadan yazmanız oldukça sinir bozucu.

SİZİN GİBİLERE TECHNOPAT'DE YER YOK, YA "ALLAH" BAŞKA FORUMLARA.

Vicdan yoksunu bu trollere güzel cevaplar veren aklı başında arkadaşlar kadar motivasyonum yok. Ekonomiden eğitime, tarımdan hayvancılığa hiçbir şey yolunda değilken; sosyal çürümenin doruklarını yaşadığımız şu günlerde sürekli söyleyecek sözleri olmasına hâlâ alışamadım. Yaşanan tüm olumsuzlukların sorumlusu; bütün enerjisi, görünmez düşmanlar yaratılarak onlarla mücadeleye mahkum edilerek tüketilen ve çürütülmesi için her türlü adımın atıldığı devlettir.

@Hilmi Hoca Defolun bu forumdan. Sizin hastalıklı düşüncelerinizi burada yaymlanmasına göz yumamayız. Burası beyinlerini yıkayabileceğiniz insanların olduğu yerlerden değil. Cahilce, ahmakça konu dışına çıkıyorsunuz. Konu dışına çıktığınız halde ceza almadan yazmanız oldukça sinir bozucu.

SİZİN GİBİLERE TECHNOPAT'DE YER YOK, YA "ALLAH" BAŞKA FORUMLARA.

Ben arkadaşa çok güzel cevaplar vermiştim fakat saygı değer moderatör dostlarımız silmiş. Elbet vardır bi' bildikleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı