goatcan
Hectopat
Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk...
Saka mi bu? Ulan birader gitsenize ulkenize yeter artik nereye gidiyorsaniz gidin Allah icin be.
Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk...
Yooook.Arkadaşlar yanlış anlamayın, amacım savunmak değil. Ama her Afgan sanıldığı kadar da kötü olmuyor. Aralarında okumuş eğitimli insanlarda çıkıyor.
Ahhshahaha. Gorusuruz, hayirli geceler.Şuraya bakınız, hakaret etmeden konuşamıyorsunuz...
Muhatap bile almamalıydım.
Benim için konuşma burada bitmiştir.
Hani çok güzel ya şeriat falan hadi koçum laik Atatürk Cumhuriyeti konforunu terk edip gitsene çok sevdiğin ırkların memleketine.Şuraya bakınız, hakaret etmeden konuşamıyorsunuz...
Muhatap bile almamalıydım.
Benim için konuşma burada bitmiştir.
@M3HM3TY, geçmişte dedesi kaçak olarak Avrupa ülkelerini kaçmış ve bugün vatandaşı olmuş bir yığın Türk var. Hatta bazıları şu anda YouTube üzerinden dünyaya hitap etmekte ve bunu ifade etmektedir.
İnsanların sebepleri olabilir, hiçbir ırkı hakir görmemek gerekir. Göreceksek önce kendi toplumumuzu değerlendirmeliyiz.
Elinizden gelse siz de onların yaptığı gibi Avrupa'ya kaçarsınız. Çok fazla kısır düşünüyorsunuz.
Ne olursa olsun ırkçılık; sadece cehalet değil, hastalıktır; tedavi edilmesi gerekir.
Kimse dünyaya gelmeden önce ırkını tercih edemez. O yüzden insanlara içinde bulunduğu toplumun dünyaca yalan yanlış bir biçimde genel kabullerine göre değerlendirmek ve onları dışlamak büyük bir zulümdür.
Aynen Afganistan'dan uranyum emcüklerkene ABD, afyon tarlasından da Avrupaya bastılar eroinleri di mi ya... sayılı şirketler, sene 1970-80'ler...Siz göremiyorsunuz ancak dünyada zayıf gördüğünüz ülkelerde bambaşka fırsatlar olabiliyor. Küçümsediğiniz ülkelerde bugünden yatırım yaparsanız gelecekte sayılı kişi ya da şirketler arasına girebilirsiniz. Bu o toplumun size ve sizin topluma olan bağınızı güçlendirir. Milletlerarası
ticarî faaliyetlerin içtimaî bağlar üzerinde çok ciddi bir etkisi vardır. Geçmişte birçok toplum dinini bu yüzden değiştirmiştir.
Tüm toplumların sizin önderliğinizi ve ilkelerinizi kabul etmediği halde tek başınıza olursunuz ve bu şekilde güçlü olamazsınız. Ancak hep birlikte bunu aşabiliriz, ırkçılık yaparsanız bunu başaramazsınız."...dünya bayrağı altında sonsuz köleliğe mi..."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.