3. Lig'de Afgan Hakem!

@Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok.

Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor

@Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok.

Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor.
Yallah Afganistan' a o zaman, herif senin sınırından kaçak girsin sen polyannacılık zırvala. Taliban olsa 50 kırbaç ceza yazsa keşke sana.

Tüm toplumların sizin önderliğinizi ve ilkelerinizi kabul etmediği halde tek başınıza güçlü değilsiniz. Ancak hep birlikte bunu aşabiliriz. Ancak ırkçılık yaparsanız bunu başaramazsınız.
Herhangi bir toplum, önderlik ve ilke kabul etmek zorunda değil, bak ahtapotlarında yaklaşık 8 adet beyni vardır ve şu an utanıyorlar karşında - ben senin "alışıp" kullandığın tüm sistemleri keyfime göre yönetirken, sen ne toplumundan ne önderliğinden ne de ilkelerden bahsederbilirsin - aynen şu an olduğu gibi.

Şimdi, kırmızı hap veya fitil, her neyse umarım almış ve anlamışsındır, bi' yarına kadar düşünürsün (herkesi oldukça hızlı düşünen zeki insanlar olarak varsaymak gibi bir hatam var malesef) ve ayılırsın.

@cemlük, burada göç politikasını konuşmuyoruz. Sınırdan kaçak girmelerini savunmadım.

@Mert Can Urcan; öncelikle bu konu zeka değil, zihniyet meselesidir.

Daha fazla söze hacet yok, birbirimizin zihniyetini değiştirecek kadar alim değiliz.

Rahatsız edici üslubunuzu da yönetimin insafına bırakıyorum. Tek bir cümlemde bile şahısları hedef almadım, sadece ve sadece zihniyetleri hedef aldım.

İşte aramızdaki en büyük fark da budur. Zira o kişi benim için değerlidir, zira yarın hatasından dönebilir.

Zihniyetler değişmez, insanlar değişebilir.

@cemlük, burada göç politikasını konuşmuyoruz. Sınırdan kaçak girmelerini savunmadım.

@Mert Can Urcan; öncelikle bu konu zeka değil, zihniyet meselesidir.

Daha fazla söze hacet yok, birbirimizin zihniyetini değiştirecek kadar alim değiliz.

Rahatsız edici üslubunuzu da yönetimin insafına bırakıyorum. Tek bir cümlemde bile şahısları hedef almadım, sadece ve sadece zihniyetleri hedef aldım.

İşte aramızdaki en büyük fark da budur. Zira o kişi benim için değerlidir, zira yarın hatasından dönebilir.

Zihniyetler değişmez, insanlar değişebilir.
Aaa süper bi' fikir verdin, koş git Afganistan veya olması gereken ana noktalarda bu çözümlerini sun, karşılığını al, sonra bize ilet, biz burada çoğunu aştığımızı düşünüyoruz ve inan bana senin eksikliğini ne zihnen ve insani olarak hissedeceğiz bir başarın olmadığı sürece.

Şahısları hedef alabileceğin bir durum yok, savunmaya çalıştığın konu sebebiyle odak noktası olmanın verdiği patlamış mısır heyecanı bunlar.

Eee ne zaman gidiyorsun? Görecek miyiz seni kırbaçlar iyi fikir değil cehalet yayıyor derken? Yoksa erkekleri oynatırken onları reality show şeklinde basıp dünyaya ifşa edip buradaki hiçbir işe yaramayan çoğunluk gibi mi hareket edeceksin? Okuduktan sonra üzülme, biraz daha sindirmeni rica ederim, daha leziz olur, çünkü ne eksik ne de hatalı bir açıklama var konuya dair. Ayrıca umarım çocuğun yoktur, ve özellikle kız çocuğun yoktur, biliyorsun, borç yaparsan Afganistanda, tek üzülen sen olmazsın, gerçi üzüleceğine emin değilim ve bu hiç güzel bir hikaye sonuna dönmez.

Halk bunu kendisi istedi zaten ben gayet de ironimi yaparım.

Aslında o iş öyle değil. Erdoğan'a oy veren insanların çoğu mültecileri istemiyor ama karşısında Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir basiretsiz çıkınca mecbur ona oy verdiler. Yani sonuca gelirsek ülkede "mülteciler kalsın mı?" adlı bir referandum yapılırsa %75-80 gitsin der.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı