Not: Sorumluluk tamamen size aittir. Ben yaptım size de nasıl yaptığımı yazıyorum. Yok benim param gitti felan demeyin sonra.
Evet arkadaşlar bu yöntem biraz karışık daha önce 3 yıllık taktikle alanlar için de geçerli bu taktik. Çünkü ben daha önce Xbox Live Gold 3 yıllık almıştım bende oldu.
Öncelikle herhangi bir aboneliğimizin olmaması gerekiyor.
Daha sonra aşağıdan Xbox Live Gold alacağız ama 1 yıllık seçenek çıkınca alacağız.
Aşağıdaki linke gidiyoruz;
50'den fazla konsol ve bilgisayar oyunu. Her yerde akışını yapın ve oynayın.* Çevrimiçi ve çok oyunculu konsol oyununun keyfini çıkarın. Daha fazla avantaj elde edin. Daha fazla ödül kazanın.
www.xbox.com
Seçeneklerde 1 aylık ve 3 aylık Xbox Live Gold var. Bunlardan bir aylık olana tıklıyoruz satın al diyoruz
fakat gelecek pencerede çarpı ile iptal ediyoruz.
Sayfayı yenilemeyin biraz bekledikten sonra seçeneklere 12 aylık seçenek geliyor.
Satın alıyoruz ve yinelenen ödemeyi kapatıyoruz.
2 defa daha aynı işlemleri yapıyoruz. Birinci 12 aylığı satın aldıktan sonra uzat seçeneğinde de aynı işlemi yapıyoruz. Yani toplamda 36 aylık Xbox Live Gold oluyor.
Bütün bunları yaptıktan sonra aşağıdaki linkten Xbox Game Pass Ultimate alıyoruz;
Call of Duty: Black Ops 6, Indiana Jones and the Great Circle, Avowed ve daha fazlasını ilk gününde oynayın ve Starfield, Forza Motorsport ve Diablo IV gibi yüzlerce yüksek kaliteli oyunun keyfini çıkarın. Arkadaşlarınıza katılıp çevrimiçi ve çok oyunculu konsol oyunlarını birlikte oynayın...
www.xbox.com
Ve 3 yıllık Xbox Game Pass Ultimate'imiz hazır.
Eki Görüntüle 1619545
Eki Görüntüle 1619546