Oyun 3 yıllık Xbox Gold 585TL

İleride eklenecek olanların tam listesi olsa çok iyi olurdu da dediğim gibi hikayeli büyük oyunların kütüphaneye geldiğini çok da görmedim. :/

Uygulamaya girince Game Pass'e geliyor diye bir kısım var, önümüzdeki 2-3 ay içinde eklenecek oyunları gösteriyor. Ama daha uzun vadeyi görme şansımız var mı onu ben de bilmiyorum.
 
@steveholmes Eğer yeni hesaba ilk defa satın alım yapıyorsan, ilk ödeme blokajı olarak 1 dolar alıyor ve sonra iade ediyor diye biliyorum :)

Hesap yeni ama satın alımları tek seferde yapmadım. Dikkat edersen hepsinin üstüne ayrı ayrı eklenmiş. Önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum normalde ödeme blokajı uygulayan bir site parayı çektiği anda bunu borç bilgilerinde ayrı olarak görebiliyordum. Bunda ise öyle bir şey yok.

Benden başka yeni hesap ya da yeni kart ile satın alım yapıp ekstra para çekilen oldu mu arkadaşlar?
 
@batuhan227 bir bilgisayardan 3-4 saat içerisinde yaklaşık 20 defa denedim. 1 yıllık aldıktan sonra; 2 ve 3. Yıla uzatmak istediğimde 1 yıllık seçeneği çıkmıyordu. Başka bir bilgisayardan deneyince sorunsuz şekilde iki defa daha 1 yıllık alıp 3 yıl yapabildim.
 
Ben şimdi bir 12 aylık aldım ardından 45 TL ye ultimate aldım son ödeme 26 Ocak 2024, ₺44,99 yazıyor yenilemeyi kapatsam sorun olurmu paket iptal olur mu
Beni de kıllandırdı ultimate yenileme kapatma. Diğerinde sormuyordu ama bunda "emin misin bak? şu şu özellikleri kaybedersin" tarzında uyarı çıkarınca vazgeçtim :) Sen yenilemeyi kapattın mı ?
 

Geri
Yukarı