Evet, haklısınız. Biraz daha biriktirip 4060 ve 4070 dizüstü alabilirim. Ama sorun şu: Benim bir şey yaptığım yok. Ne yaptığımı sorarsanız, render yapmıyorum, yapay zeka modellemiyorum, montaj yapmıyorum, vesaire. Sadece günlük kullanım için sosyal medya, Discord, platformlar, Valorant, GTA gibi diğer oyunları zerre oynamıyorum, nadir bile diyebilirim. Oyun bile daha az oynuyorum. Valorant'ta görev yapıyorum, arkadaşla girip çıkıyorum. Evet, 12 saatlerce ya da daha fazla Valorant oynamışlığım oluyor; akıcı, kasmıyor. GTA'da kafa dağıtmak için birkaç saat girip çıkıyorum. Hani, evet düşündüm, kasa ya da laptop ama bana fazla gelir diye düşündüm. 3050 bile fazla geliyorsa, 4060-4070 laptop alsam fazla gelmez mi? Hele ki üstüne biraz daha koyup masaüstü 4070 serisi ya da 5000 serisi almaya kalksam, daha da fazla gelecek. O bakımdan düşünerek hareket ettim, ne kadar mantıklı ama bilemedim. Eğer sizin link varsa yine göz atayım, kırmayım sizi. Duruma göre anlamışsınızdır demek istediğimi

tabii, ne kadar fark olur, çünkü kullanmadığım için bilmiyorum; deneyimlemedim daha iyi laptop/daha iyi kasa falan.