30.000 TL ile hangi ekipmanlar alınabilir?

Yani hocam sık sık her gün oyun oynayan birisi değilim genelde YouTube film dizi sosyal platformlar oluyor tabii oyunda oynamışlığım oluyor Valorant GTA 4-5 nadir olsa da Forza falan hikayeli oyunlar oynamıyorum masaüstü ne olarak yeter ki bana ekran kartı işlemci olarak.
rx9070xt-7500f li bir kasa rahat toplarsın. Belki 5070 de olabilir.

60 bin TL'ye 30 bin TL'ye kasa alsan 23 bin TL'ye PS5 Slim 7.500 TL 2K monitör alırsın rahat rahat 2K oynarsın.

Valorant'ı falan PC'den oynarsın canın Single Player oyun çekerse zaten PlayStation Store şu an Steam ile hemen hemen aynı fiyat üstüne daha ucuz olduğu oyunlar var ben böyle bir harcama yapardım senin yerinde olsam.

PS5 ablamda var hocam.

Yani hocam sık sık her gün oyun oynayan birisi değilim genelde YouTube film dizi sosyal platformlar oluyor tabii oyunda oynamışlığım oluyor Valorant GTA 4-5 nadir olsa da Forza falan hikayeli oyunlar oynamıyorum masaüstü ne olarak yeter ki bana ekran kartı işlemci olarak.
Valla bu oyunlar için 4060 yeter. Ama içinde 4060 olan kasaya da o parayı verilmez bence yani hocam konsol falan almak daha mantıklı kalır sırf bu oyunlar için. Valorant'ı o laptopta da oynarsınız zaten. Hiçbir zaman hikayeli oyun oynamam diyorsanız (ki bence oynayın iyi yapılan bir oyun sanattır) bilgisayar almanıza da ekipman almanıza da pek gerek yok.

rx9070xt-7500f li bir kasa rahat toplarsın. Belki 5070 de olabilir.
Toplar da hikayeli oynamayacaksa anlamı yok. Forzayı 4k oynamak için o kasayı toplamak isteeceğini sanmam. Arkadaş ekipman almaya daha yakın duruyor neyi tercih ederse artık. Ama bende olsa o para ya yeni PC ya da PS5 Pro falan alırdım ama söylediğim gibi oyun oynanmayacaksa hiçbirinin pek anlamı yok.

Vallahi bu oyunlar için 4060 yeter. Ama içinde 4060 olan kasaya da o parayı verilmez bence yani hocam konsol falan almak daha mantıklı kalır sırf bu oyunlar için. Valorant'ı o laptopta da oynarsınız zaten. Hiçbir zaman hikayeli oyun oynamam diyorsanız (ki bence oynayın iyi yapılan bir oyun sanattır) bilgisayar almanıza da ekipman almanıza da pek gerek yok.

Evet haklısınız genel hikayeli oyunlar hiç oynamadım ilgimi çekmedi genelde GTA oyunları yarış aksiyon CS vesaire oynadım dediğim gibi ablam da konsol var :D

Toplar da hikayeli oynamayacaksa anlamı yok. Forzayı 4k oynamak için o kasayı toplamak isteeceğini sanmam. Arkadaş ekipman almaya daha yakın duruyor neyi tercih ederse artık. Ama bende olsa o para ya yeni PC ya da PS5 Pro falan alırdım ama söylediğim gibi oyun oynanmayacaksa hiçbirinin pek anlamı yok.
PS5 pro alınmaz gibi ya daha bir farkını görmedik. PS5 slim tam f/p.

Evet haklısınız genel hikayeli oyunlar hiç oynamadım ilgimi çekmedi genelde GTA oyunları yarış aksiyon CS vesaire oynadım dediğim gibi ablam da konsol var :D
Boşver bir şey alma kalsın paranı değerlendir yarın daha iyi bir şeyler alırsın.

Toplar da hikayeli oynamayacaksa anlamı yok. Forza'yı 4K oynamak için o kasayı toplamak isteeceğini sanmam. Arkadaş ekipman almaya daha yakın duruyor neyi tercih ederse artık. Ama bende olsa o para ya yeni PC ya da PS5 Pro falan alırdım ama söylediğim gibi oyun oynanmayacaksa hiçbirinin pek anlamı yok.

Yeni PC olacak ne çekerdiniz ve 1 yıl önce 3-4 K'a ekipman çekmiştim * kulaklık = Havit2002p * mouse: Razer Cobra * laptop sogutucu Zalman NS3000 * RK61 klavye * uzun mouse pad ışıklı RGB'li * Ugreen USB portları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı