30 bin TL bütçe ile güzel vücut yapılır mı?

Posika

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1.74 55 kiloyum yaşım 20 üstü sizce 4 ayda sıfırdan başlayıp 30 bin TL bütçe ile 4 ay da güzel vücut yapabilir miyim? Azimli disiplinli çalışıp kalite ile beslenip? 4 ay ise de gitmiyorum 30 bin TL bütçem olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maddiyattan daha önemli olan şey istikrarlı bir şekilde devam etmeniz. Bir heves ile buna başlayıp yarıda bırakılırsa olacak şey değil. Fakat belirttiğiniz fiyat size gayet gerek beslenme/supplement olsun, gerek spor için gerekli kıyafet, aksesuar olsun yeterli bir bütçe.

İlaç kullanmanızı tavsiye etmem. Supplement kullanmak isterseniz araştırmalara göre en etkili supplement olan kreatini kullanabilirsiniz. Onun dışında yeterli beslenemediğinizi düşündündüğünüz anlarda veya yemek yemeye vakit bulamadığınızda whey protein tozu kullanabilirsiniz. Size önerim izole edilmiş whey protein tozu alın alabiliyorsanız. En kaliteli whey onlar oluyor.

Dediğim gibi olay istikrarda bitiyor. 4 ay içerisinde büyük değişimler gözlemleyebilirsiniz, fakat şu üç faktöre çok katı bir şekilde dikkat etmeniz gerekiyor; sağlam antrenman, sağlam beslenme, sağlam uyku.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı