Şınav ve barfiks ile fit vücut yapılır mı?

Calisthenics sana fazlasıyla güç kazandırır ama bodyciler gibi şişemezsin.
Güzel yazı ancak calisthenics de kütle kazandırır hocam. Hatta daha da fazlasını kazandırır.

Profesyonel olimpiyat jimnastikçilerinin vücutlarına göz atalım:

Tokyo 2021 Jimnastik 2.cisi Lukas Dauser:
1649689171364.png
Tokyo 2021 Artistik Jimnastik 2.si Denis Ablyazin:
1649689326319.png

Daha steroid basmadan bu haldeler. Bir de bodybuilding sporunu yapanlar gibi steroid bassalar düşünemiyorum.
Ayrıca, kütle kazanmak; beslenmeye, uykuya ve hormonlara bağlı olan bir şey.
Kaslı futbolcu Adama Traroe vücut çalışmadığını açıkladı.

Sknny fat olan bir kişi nasıl kurtlur bu sknny Fat'den?
Güzel yazı ancak calisthenics de kütle kazandırır hocam. Hatta daha da fazlasını kazandırır.

Eki Görüntüle 1356433
Eki Görüntüle 1356435

Daha steroid basmadan bu haldeler. Bir de bodybuilding sporunu yapanlar gibi steroid bassalar düşünemiyorum.

Beslenmeyi ne yapacağımı şaşırdım cidden sknny fat var kilom 70 zayıfım ama göğüsümde simit bölgemde yağ var çok mu yemeliyim az mı anlamıyorum.

Sknny fat olan bir kişi nasıl kurtlur bu sknny Fat'den?

Beslenmeyi ne yapacağımı şaşırdım cidden sknny fat var kilom 70 zayıfım ama göğüsümde simit bölgemde yağ var çok mu yemeliyim az mı anlamıyorum.
Karbonhidrat, yağ tüketimine dikkat etceksin. Un, şeker asla yok. Tuzu da azaltacaksın.
Sperm sayısını ve testosteron hormonu salgısını arttıran gıdalar tercih edeceksin.
Östrojen salgılatan gıdalardan uzak duracaksın.

Karbonhidrat, yağ tüketimine dikkat etceksin. Un, şeker asla yok. Tuzu da azaltacaksın.
Sperm sayısını ve testosteron hormonu salgısını arttıran gıdalar tercih edeceksin.
Östrojan salgılatan gıdalardan uzak duracaksın.

Şimdi ben ekmek makarna yemeyeceğim mi?

Şimdi ben ekmek makarna yemiycem mi?

Kilom fazla mı benim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalistenik ile falan olacak iş değil... Senin spor salonuna yazılman gerek. İnce kollardan kurtulmak istiyorsan ağırlık antrenmanları şart. Bol Şans !

Kilom fazla mı benim?
Ye ama dikkatli ye. Mesela kilo alacam diye 3 tabak yeme , günlük beslenmeni düzene sok. Bence eve halter seti alıp çalışmanı öneririm. 6 7 aylık salondan sonra eve geçtim çok da rahat oluyor. Hem zamanın da o kadar boşa gitmez.
Dostum spor salonunda senin kadar ince kollu bir sürü kişi var. Bizim salonda bir çocuk var 181 boyuyla 40-50 kilo falan hiç muhabbet etmedim belli ki onunda özgüven problemleri var ama yinede bir şeyleri düzeltmek için spor salonunda. Sende öylesin insanların düşüncelerini önemseme basssssss. Eğer hiç spor geçmişin yoksa yapıcağın hareketleri ve vucüt bölgelerini nasıl pumplicağini öğrendikten sonra 1.5-2 aylık bir süre creatine ve preworkout kullanmaya başlarsın kilon zaten az ve gayet iyi. az bir kalori fazlalığı verip kilo alırken creatine ve preworkout kullanarak spor yağmaya başlarsan 1.5 aydan itibaren gözle görülür değişimi fark edersin. İyi antrenörleri olan bir spor salonuna gidersen zaten her türlü harekette yardımda ederler benim gittiğim salonda yardım eden antrenör yok ama insanın internetten araştırarak bu tür bilgilere ulaşması çok zor değil. STAY FİT
Preworkout olmasa da olur.

Eki Görüntüle 1356433
Eki Görüntüle 1356435

Daha fazla kas kazandırmasının imkanı yok ve Traroe ekstra hiç bir şey yapmıyorum diyor. Zaten futbolcular düzenli olarak fitness yapıyorlar . Zaten adamın Barcelona döneminde tam zarganayken bu hale gelmesi için mecburen vücut çalışması gerekiyor.

Eki Görüntüle 1356433
Eki Görüntüle 1356435

Evet haklısınız eksik yazmışım. Fakat calisthenicste bir yerden sonra kas kütle kazanımı yavaşlıyor. Çünkü hep aynı ağırlıkla çalışıyorsunuz. Kütleden çok fit yapıyor diyelim. Ayrıca vücut hatları daha çok belli oluyor.

Kilom fazla mı benim?
Ekmek, makarna ölçüye dikkat ettiğin sürece yiyebilirsin ancak ben yememeni öneririm.

Kilon fazla değil hatta zayıf sayılırsın fakat yağ oranın çok.

Karbonhidratı, yağ oranını düzene soktuktan sonra azar azar almaya başla bence.
Daha fazla kas kazandırmasının imkanı yok ve Traroe ekstra hiç bir şey yapmıyorum diyor. Zaten futbolcular düzenli olarak fitness yapıyorlar . Zaten adamın Barcelona döneminde tam zarganayken bu hale gelmesi için mecburen vücut çalışması gerekiyor.
Hocam zaten futbolcuların fitness yaptıklarını inkar etmedim. Sadece Traore'nin o hale gelmek için steroid falan bastığını yada 200kg bench press gibi abartı seviyede bodybuilding yapmadığını söylemek istedim. Onun da ekstradan kastı bu bence.

Ekmek, makarna ölçüye dikkat ettiğin sürece yiyebilirsin ancak ben yememeni öneririm.

Kilon fazla değil hatta zayıf sayılırsın fakat yağ oranın çok.

Karbonhidratı, yağ oranını düzene soktuktan sonra azar azar almaya başla bence.

Hocam zaten futbolcuların fitness yaptıklarını inkar etmedim. Sadece Traore'nin o hale gelmek için steroid falan bastığını ya da 200kg bench press gibi abartı seviyede bodybuilding yapmadığını söylemek istedim. Onun da ekstradan kastı bu bence.

Haftada 3 gün 50 şınav 3 gün karın kası çalışıp pazar günü dinleneceğim yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı