30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
25000 30000
14t olsun S24 olsun veya üstleri 14t Pro ve S24 Plus olsun gayet güzel kameraları var. Yapay zekayı fazla kullanırsan evet fotoların içine ediyor. Rica ederiz.

Yurt dışı IPhone'dan vazgeçiyorum o zaman telefonu bu ayın sonuna doğru alacağım o zamana kadar araştırmaya devam ederim ama belki IPhone'da karar kılarım bilemiyorum düz iPhone 15 alsam veya 13 Pro Max önerir misiniz?

Yurt dışı IPhone'dan vazgeçiyorum o zaman telefonu bu ayın sonuna doğru alacağım o zamana kadar araştırmaya devam ederim ama belki IPhone'da karar kılarım bilemiyorum düz iPhone 15 alsam veya 13 Pro Max önerir misiniz?
Yurt içi alacaksan çok daha iyi telefonlar var. Yurt dışı alırsan pro veya pro maxleri alabilirsin.

S24 iPhone 15'in rakibi zaten, 120 Hz olan S24 benim için her açıdan iyidir. 13 Pro Max'e göre de iyi.

Son olarak bir sorum daha olacak yurt içi cihazlarda S24 dışı daha iyi bir telefon yok mu bu fiyat civarlarında 14t mi S24 mü veya 30000 bin bandında daha iyi bir telefon var mı biraz geçebilirim bütçemi.

Hocam S24 al keyfine bak.

Son kararı S24 almakla vereceğim galiba ama biraz daha bakacağım yine de.

Son olarak bir sorum daha olacak yurt içi cihazlarda S24 dışı daha iyi bir telefon yok mu bu fiyat civarlarında 14t mi S24 mü veya 30000 bin bandında daha iyi bir telefon var mı biraz geçebilirim bütçemi.

Bu telefonlar gayet iyiler. Normal kullanıcıysan S24 öneririm.

En iyi kararı vermiş olursunuz. 14T veya 13T Pro da bakabilirsiniz ama ben olsam daha komple bir model olduğu için S24 alırdım.

Bu telefonlar gayet iyiler. Normal kullanıcıysan S24 öneririm.

Telefonda PUBG ve pes oynuyorum en çok beni bu konuda üzmezse almayı düşünüyorum.

En iyi kararı vermiş olursunuz. 14t veya 13T Pro da bakabilirsiniz ama ben olsam daha komple bir model olduğu için S24 alırdım.

Peki birkaç yerde S23 Plus modelinde SD işlemci olduğu için S24 yerine önermişler bazıları da S24 daha iyi demiş sizce bu konuda ne yapmalıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı