30 saattir uyuyamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görürsün eninde sonunda halüsinasyon, amaç buysa eğer. Ben iki-iki buçuk gün kadar uyumadığımda görmüştüm. Artı olarak uyurgezerlik de yaşadım o gece.
sanırın kişiden kişiye değişiyor 72 saat uyumadığım zamanda halis görmedim ama tabi sonrasında 24 saat uyumuştum bir güzel

Arkadaşlar amacım bu değildi ilk 33 saat uyuyamıyordum. Şimdi son 2 saattir böyle düşünüyorum.

Arkadaşlar amacım bu değildi ilk 33 saat uyuyamıyordum. Şimdi son 2 saattir böyle düşünüyorum.
uyuyamıyorum diye kendini şartlandırmana gerek yok bir kendini unutup farklı şeylere odaklan istesen de istemesen de bir süre sonra uyuyacaksın

uyuyamıyorum diye kendini şartlandırmana gerek yok bir kendini unutup farklı şeylere odaklan istesen de istemesen de bir süre sonra uyuyacaksın
Ben 48 saati geçerim diyorum.

Görürsün eninde sonunda halüsinasyon, amaç buysa eğer. Ben iki-iki buçuk gün kadar uyumadığımda görmüştüm. Artı olarak uyurgezerlik de yaşadım o gece.
Hocam siz kız misiniz yoksa fotoğraf fake mi?

Benim amacım 48 saat sonunda halüsinasyon görecek miyim? Şimdiden güneşi siyah görmeye başladım. (Tabii en basta amacim bu değildi son 2 saattir böyle düşünüyorum)
Ciddi rahatsızlıklara sebep olabilir. Bir an önce çaresine bakmalısınız. Aklınızda düşündüğünüz, streslendiğiniz, tedirgin olduğunuz bir konu varsa bunu bir kenara bırakıp sakin kalmaya çalışmalısınız. Hava sıcak bile olsa sıcak bir duş alıp üzerinizdeki negatif enerjiyi atmanızı tavsiye edebilirim. Durum devam edecekse doktor tavsiyesi almanızda çok büyük fayda var kendi sağlığınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı