3000-3400 TL Sistem Önerisi

Ben joker hakkımı kullanmak istiyorum :D

@ShadYaqz ve @Nazım Paşa'yı çağırıyorum ayrıca destemden bir kart çekiyorum.

@JohnMacTavish'i savunma pozisyonunda sahaya sürüyorum.

Ah be Yu-Gi-Oh özledim :kedi:

Hocalarım alınmayın sakın he :cry: Cansınız :kalp:

Son düzenleme:
Ben joker hakkımı kullanmak istiyorum :D

@ShadYaqz ve @Nazım Paşa'yı çağırıyorum ayrıca destemden bir kart çekiyorum.

@JohnMacTavish'i savunma pozisyonunda sahaya sürüyorum.

Ahh be Yu-Gi-Oh özledim...
Haksızlık benim arkamda kimse yok:kararsız:. Neyse sabah cevap yazarım artık. Yalnız müttefiklerinize söyleyin konuşmayı tam okusunlar daha sonra yanlış anlaşılma falan çıkıyor:confused:.

2-3 sene önce herkes 4 GB VRAM'in çok fazla olduğunu iddia edip "Oha!" falan tepkiler veriyordu, ben ısrarla ileriye yatırım olması açısından insanlara 4 GB öneriyordum. Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki şimdi de 4 GB VRAM'i beğenmiyoruz. Bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor, limitlerine ulaşıyor.

Şimdilik 1080p için 4 GB yeterli olabilir ancak eli sağlamlaştırmak açısından 8 GB tercih etmek mantıklı olacaktır, bir yandan firmalar bir yandan oyunlar darbe vuruyor ve eldekiler eninde sonunda yetersiz kalıyor.

Özetle hangisi daha mantıklı? :D

Sistem 1:
Ekran Görüntüsü (50).png

Sistem 2:
Screenshot_2017-05-01-01-03-02-1.png

Fiyatlara da bakın lütfen :penguen:

Arkadaşın sistemi iyi tamam da bence RAM ve SSD'den kısıp İşlemci ve Ekran Kartı yükseltilmeli (y)

2-3 sene önce herkes 4 GB VRAM'in çok fazla olduğunu iddia edip "Oha!" falan tepkiler veriyordu, ben ısrarla ileriye yatırım olması açısından insanlara 4 GB öneriyordum. Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki şimdi de 4 GB VRAM'i beğenmiyoruz. Bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor, limitlerine ulaşıyor.

Şimdilik 1080p için 4 GB yeterli olabilir ancak eli sağlamlaştırmak açısından 8 GB tercih etmek mantıklı olacaktır, bir yandan firmalar bir yandan oyunlar darbe vuruyor ve eldekiler eninde sonunda yetersiz kalıyor.
Vram kullanımı elbette ilerliyor hocam ama RAM kullanımı kadar değil. İki sene önce çıkmış olan GTA 5 4GB RAM kullanırken geçen sene çıkmış olan oyun (BF1) 8GB RAM'ı aşıyor. Ben ilerde yükseltmeye bütçesi yetmeyen arkadaşlar için onu dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı