Bekliyor olacağımYatıyorum sabah hesaplaşacağız hocam![]()
![]()
. Bu arada yukarıda paragraf yazdım ellerim ağırdı resmen sabah cevaplayın lütfenBekliyor olacağımYatıyorum sabah hesaplaşacağız hocam![]()
![]()
. Bu arada yukarıda paragraf yazdım ellerim ağırdı resmen sabah cevaplayın lütfen

Haksızlık benim arkamda kimse yokBen joker hakkımı kullanmak istiyorum
@ShadYaqz ve @Nazım Paşa'yı çağırıyorum ayrıca destemden bir kart çekiyorum.
@JohnMacTavish'i savunma pozisyonunda sahaya sürüyorum.
Ahh be Yu-Gi-Oh özledim...

Vram kullanımı elbette ilerliyor hocam ama RAM kullanımı kadar değil. İki sene önce çıkmış olan GTA 5 4GB RAM kullanırken geçen sene çıkmış olan oyun (BF1) 8GB RAM'ı aşıyor. Ben ilerde yükseltmeye bütçesi yetmeyen arkadaşlar için onu dedim.2-3 sene önce herkes 4 GB VRAM'in çok fazla olduğunu iddia edip "Oha!" falan tepkiler veriyordu, ben ısrarla ileriye yatırım olması açısından insanlara 4 GB öneriyordum. Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki şimdi de 4 GB VRAM'i beğenmiyoruz. Bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor, limitlerine ulaşıyor.
Şimdilik 1080p için 4 GB yeterli olabilir ancak eli sağlamlaştırmak açısından 8 GB tercih etmek mantıklı olacaktır, bir yandan firmalar bir yandan oyunlar darbe vuruyor ve eldekiler eninde sonunda yetersiz kalıyor.
Ben bunu ilerde yükseltme yapacak bütçesi olmayan arkadaşlar için söyledimÖzetle hangisi daha mantıklı?
Sistem 1:
Eki Görüntüle 231472
Sistem 2:
Eki Görüntüle 231473
Fiyatlara da bakın lütfen
Arkadaşın sistemi iyi tamam da bence RAM ve SSD'den kısıp İşlemci ve Ekran Kartı yükseltilmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.