3000 TL Monitör Dahil GTX 1060 Sistem Toplama

O zaman GTX 1060 lı sistemi almam daha mı doğru olur ? Kasaya 2 adet fan daha ekleyeceğim. @KadirSMZ öneriniz için teşekkür ederim ancak neden memnun kalınmamış ?

O zaman GTX 1060 lı sistemi almam daha mı doğru olur ? Kasaya 2 adet fan daha ekleyeceğim. @KadirSMZ öneriniz için teşekkür ederim ancak neden memnun kalınmamış ?
Hocam ekrandan tam performans alabilmek için odanın neredeyse karanlık olması gerekiyormuş. Ofis kullanımında ekranı görmek zorlaşıyormuş. Çok parlama yapıyormuş. Gibi yorumlar görmüştüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama beni vazgeçecek kadar etkiledi. Yine de tercih sizin tabiki. Ama iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Sonra pişman olmanızı istemem.

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 8-9 aydır sistem toplama hayalim var ancak yeni eve geçecek olduğumuzdan dolayı sistemi satın alma işi Eylül-Ekim ayında kaldı. Kafamda imzamda yazdığım sistem vardı ancak az önce dolaşırken bu bütçeye GTX 1060 sığar belki dedim ve sitelerden bakınmaya başladım ve biraz ikilemde kaldım bu konuda sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. Tabi GTX 1060 için 500 Watt yetecekse.

Eki Görüntüle 180350
Merhaba. Güç kaynağını 80+ sertifikalı seçmeniz daha yararlı olacaktır.

@axxiel malesef öyle olursa bütçe artıyor o yüzden yapamam ancak kasanın içinde bulunan bu güç kaynağı yeterli olmaz mı ?

Dosya Ekleri

• AE-GT-500_icresim10.jpg
    AE-GT-500_icresim10.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 115
@axxiel malesef öyle olursa bütçe artıyor o yüzden yapamam ancak kasanın içinde bulunan bu güç kaynağı yeterli olmaz mı ?

Güç kaynağı 80+ olmadığı için verimli çalışmicaktır.Sistemin ihtiyacından fazla güç kullanmaya çalışacak ve ısı açığa çıkacak. Bu yüzdende yetersiz kalabilir diye düşünüyorum. 80+ güç kaynağı almanız daha mantıklı.

Malesef öyle yapacağımı sanmıyorum çünkü 3100 TL den 3250 kusur TL ye çıkacak malesef yetersiz gelecekse GTX 1060 almayım.

Bu sistemde ekran kartından kısmak pek mantıklı gelmedi bana. Ama bütçe konusu can sıkabiliyor anlıyorum sizi. Şu dakikadan sonra tek tavsiyem eğer arttırabiliyorsanız bütçenizi çok az daha arttırıp 80+ güç kaynağı ve o ekran kartıyla sistemi almanız olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı