Hocam ekrandan tam performans alabilmek için odanın neredeyse karanlık olması gerekiyormuş. Ofis kullanımında ekranı görmek zorlaşıyormuş. Çok parlama yapıyormuş. Gibi yorumlar görmüştüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama beni vazgeçecek kadar etkiledi. Yine de tercih sizin tabiki. Ama iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Sonra pişman olmanızı istemem.O zaman GTX 1060 lı sistemi almam daha mı doğru olur ? Kasaya 2 adet fan daha ekleyeceğim. @KadirSMZ öneriniz için teşekkür ederim ancak neden memnun kalınmamış ?
Merhaba. Güç kaynağını 80+ sertifikalı seçmeniz daha yararlı olacaktır.Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 8-9 aydır sistem toplama hayalim var ancak yeni eve geçecek olduğumuzdan dolayı sistemi satın alma işi Eylül-Ekim ayında kaldı. Kafamda imzamda yazdığım sistem vardı ancak az önce dolaşırken bu bütçeye GTX 1060 sığar belki dedim ve sitelerden bakınmaya başladım ve biraz ikilemde kaldım bu konuda sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. Tabi GTX 1060 için 500 Watt yetecekse.
Eki Görüntüle 180350
@axxiel malesef öyle olursa bütçe artıyor o yüzden yapamam ancak kasanın içinde bulunan bu güç kaynağı yeterli olmaz mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.