3000 TL uzun ömürlü telefon tavsiyesi

Swaglikeohio

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
2.765
Çözümler
13
Selamlar evet başlıkta da belirttiğim gibi 3K TL'ye kadar telefon önerisi istiyorum sadece. Aradığım şeyler sadece şunlar: Birazcık uzun batarya ömrü, yüksek çözünürlüklü kamera, ve tabii ki olmazsa olmazı beni 4 5 yıl götürebilir mi? Sorusu. Samsung M31 M51'lere baktım çok güzel gözüküyorlar fakat batarya ömrü veya telefonun asıl kendi ömrü ne kadar gider pek bilmiyorum. İllaki Samsung olmak zorunda değil sadece güven verdiği için özellikle belirttim :D iyi günler.
 
Android düşünüyorsan iOS kadar uzun ömürlü olmadıklarını biliyorsundur. 3K bütçe ile alabileceğin M31 var o da Exynos işlemci kullanıyor muhtemelen 1 sene sonra ufak kasma donmalarla karşı karşıya kalacaksın teknoloji şans işidir ama benim görüşüm en fazla 2.5-3 sene götürür M31 ama batarya sorun değil uzun ömürlü olsun diyorsan iPhone 7 bakabilirsin 3K gibi bir fiyata 4-5 aylık 20 ay garantisi olan iPhone 7 bulabilirsiniz hocam onun dışında Android düşünüyorsanız Xiaomi Note 9 Pro öneririm.
 
Amiral gemisi almak lazım 5 yıl için oyun da dahil kullanım için, bu fiyattaki ürünlerin gideri 3-4 rahat ama 5 göreceli biraz. Şahsen Redmi alacağıma Realme alırım, bir ton sorun var K serisi hariç, yurtdışı bakarsanız kesinlikle K30 ama.
 

Geri
Yukarı