3000 TL'ye iPhone Tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
Kocaeli
Şu an görev yaptığım yerden ailemin olduğu yere gitmek için bekliyorum. Elimde biriken bir miktar var, bütçe belirlemedim, sadece iPhone 7 32 GB almayı düşünüyordum. Fakat fiyatlar 3000-3300 arası değişiyor.

Gold.com.tr üzerinden fiyatlara bakıyorum:

iPhone 8 64 GB = 3.799 TL

iPhone 7 Plus 32 GB = 3.799 TL

iPhone 32 GB = 2.979 TL

1) Bu siteden veya mağazadan almak mantıklı mı?
2) Apple Türkiye garantisi var mı?
3) Hangisini almak mantıklı olacaktır?

7 için 3.000 TL bütçe ayırmıştım zaten. Fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar arasından 8 alınmalı. Aradaki fiyat farkı fazla Iphone 7 modeli de fazlasıyla iş görecek bir model. Bütçene göre karar vermelisin artık. Iphone 7 modeli sana yeterli olur, 7 Plus ile 8 arasından ise 8 modeli tercih edilmeli.

Bir diğer almak istediğim ürün de bir laptop olacak. Sizin daha önceki konular hakkında görüşlerinizi, yorumlarınızı dikkatle okudum. Anladığım kadarıyla.
İşlemci, hızlı şarj dolumu vs gibi etken farkları var. Kamera ise her ikisinde de aynı. 7 alırsam çok şey kaybeder miyim düşüncesi içerisindeyim doğrusu. Şu an beni düşündüren şey budur. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Kameraları aynı değil, altyapı aynı gibi gözüksede farklar var. 7 ile 8 arasında 2 kata yakın performans farkı var şimdi herkes diyor yok efendim o fark hissedilmez e tamam şimdi hissetmeyiz ama 2-3 sene sonra ne olacak ? O güç farkı 8 modelini çok daha uzun ömürlü yapıcak. 8 almanızı öneririm.

Kameraları aynı değil, altyapı aynı gibi gözüksede farklar var. 7 ile 8 arasında 2 kata yakın performans farkı var şimdi herkes diyor yok efendim o fark hissedilmez e tamam şimdi hissetmeyiz ama 2-3 sene sonra ne olacak ? O güç farkı 8 modelini çok daha uzun ömürlü yapıcak. 8 almanızı öneririm.
Hocam o konuda haklısınız. Tıpkı yeni oyunlar çıktıkça anlaşılabilecek bir durum bilgisayarlara göre yorumlarsak. Fiyat olarak uygun bulduğum taktirde 8 64Gb almayı planlıyorum. Goldta var ama emin değilim. Vatan gece indirim yapıyor biraz takip edip öyle alacağım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı