Sorunsuz bir SE2020 3000TL'den satılmaz fakat gerçekten öyleyse kaçırmayın derin.
Sorunsuz ise alınır bence.Arkadaşlar bugün alacaktım maalesef satılmış. Bende Note 8 Pro cihazına baktım 1700 TL istenmiş garantisi yok sizce nasıl?
Nasıl birden iPhone'dan Xiaomi'ye düştük?Arkadaşlar bugün alacaktım maalesef satılmış. Bende Note 8 Pro cihazına baktım 1700 TL istenmiş garantisi yok sizce nasıl?
Gelecek indirim var mı ? Ben pek bilmiyorum onun haricinde 2.el bakmaktan başka çarem yok piyasa çok kötü.Bekleme imkanınız varsa iyice araştırın derim. Hiç umulmadık bir zamanda fırsat yakalayabilirsiniz.
Batarya olarak IOS'da pil performansı Android'in 3500 4000 MAh'lık telefonlarından çok daha iyi diyorlar.
İkinci el için dedim hocam. Sıfır cihaz ben de uzun zamandır almadım. Hep ikinci el. 3-5 ekleyip veya takas ile değiştiriyorum farklı cihaz deniyorum. Ancak biraz uğraştırır temiz 2. el bulmak.Gelecek indirim var mı ? Ben pek bilmiyorum onun haricinde 2.el bakmaktan başka çarem yok piyasa çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.