3000 TL'ye iPhone Tavsiyesi

iPhone alırken her zaman en son çıkan almaya çalışılmalıdır. 3000 veren kişi aradaki farkı verip 8 almalı.
Bence bütçeye uygun günceli alınmalıdır. Aradaki farklar günlük kullanımda etkisi olmayacak şeylerdir. Geçin bu işleri kamerası hariç iphone X le SE arasında ne fark yaratacak size günlük kullanımda ? Bu kadar kamera meraklısıysanızda PRO fotoğraf makinesi alabilirsiniz. En son çıkana değil cebine ve kullanabileceğin zamana göre en güncelini al.
 
Günlük kullanımda fark çıkartmayabilir ama arada donanım olarak devasa farklar var. SE modeli ekran boyutu günümüz kullanıcılarına hitap eden bir model değil. SE yerine de alınacak daha iyi telefonlar var. Iphone 6S modellerinden itibaren Apple modelleri donanım olarak fazlasıyla yeterli. Apple başka bileşenlere önem göstereceğine ha bire fiyat ve donanıma abanıyor.
 
Ekran kişiye özel tercih geneli kapsamaz. Yani günümüze uygun değil diyemezsin. 6S ile SE arasındaki fark ekran boyutu ve ön kamera fakat 700 TL fazla vermek akıl kârı mı? Önce bunu sorgulamak lazım.
 
SE’ nin boyutu zaten bir seçim onu niye karşılaştırıyorsunuz ? Adı üstünde özel bir model, küçük telefon isteyenler için üretilmiş. Günlük hayatta yaptığın işler hızlanacak dedimmi ben ? Demedim. Farkı bir kaç sene sonra görünce pişman olursun demeye çalışıyorum bunu anlatıyorum ama yok adamlar hala günlük kullanım diyor.. Bir kaç sene öncesine kadar AnTuTu skoruna göre telefon öneren tayfa gelmiş günlük kullanım diyor.
 
iPhone 7 alınmıştır yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kanıt olarak
 

Dosya Ekleri

  • 6F9BB234-2A82-479C-AA12-1341FC9DDECC.png
    6F9BB234-2A82-479C-AA12-1341FC9DDECC.png
    55,5 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı