3000 TL'ye kadar klavye onerisi

ROG Azoth snow nx switch aldım 2. el. Ama 2 aylıkmış sıfır gibi duruyordu ilan resimlerinde. Yarın gelir herhalde bakacağız.

@The Man From E.A.R.T.H. dolandirildim. 😎 ne yapayim karakolla ugrasayim mi sizce? Yoksa koseme gecip hayati mi sorgulayayim. Arkadas bana Gamepower Ogre gondermis. 😀

EFT mi yaptınız? Umarım yapmayıp aracı bir uygulama ile almışsınızdır.

Aracı uygulama ile aldıysanız hemen iade talebi başlatın.

Geçmiş olsun hocam, aracı uygulamalarla almanız gerekirdi. Satıcının bilgileri elinizde ise engellediği zaman karakola gidebilirsiniz. Bu durumla uğraşın ki başkalarının da başına gelmesin hocam.
Engellemedi iste. O yuzden adama guveniyorum hala. Dun arama da gerceklestirdik. Gayet ilgili birisine benziyordu. Sordugum sorulara mantikli cevap vermisti. Bugun bekleyecegim yarina kadar cozume kavusturmazsa sorunumu sikayette bulunacagim.

Eğer sizi oyalarsa da kanmayın, hiç beklemeden gidin. Genelde birkaç gün oyalayıp sonrasında ortadan kayboluyorlar, karakola gittiğinizde de neden bu zamana kadar beklediniz deniyor 😀

Engellemedi iste. O yuzden adama guveniyorum hala. Dun arama da gerceklestirdik. Gayet ilgili birisine benziyordu. Sordugum sorulara mantikli cevap vermisti. Bugün bekleyecegim yarina kadar cozume kavusturmazsa sorunumu sikayette bulunacagim.

En iyisi o olur hocam, tekrar geçmiş olsun. Her lafına güvenmeyin fakat mantıklı davranıyor ise bir şans daha vermek iyi olabilir. Aldığınız ürünün nerede olduğunu sorgulamalısınız, mümkünse satıcıyı sıkıştırın, gerçek yüzünü o zaman görürsünüz.

Eğer sizi oyalarsa da kanmayın, hiç beklemeden gidin. Genelde birkaç gün oyalayıp sonrasında ortadan kayboluyorlar, karakola gittiğinizde de neden bu zamana kadar beklediniz deniyor 😀

En iyisi o olur hocam, tekrar geçmiş olsun. Her lafına güvenmeyin fakat mantıklı davranıyor ise bir şans daha vermek iyi olabilir. Aldığınız ürünün nerede olduğunu sorgulamalısınız, mümkünse satıcıyı sıkıştırın, gerçek yüzünü o zaman görürsünüz.
Hala engellemedi konusuyor benimle. Su an gelen urunu bana yollayin esnaflara sorayim karisikligi cozmeye calisayim diyor. Ya para iadesi yaparmis ya da muadil urun verirmis. Bir de kargo normalde gonderici odemeliydi alici odemeli geldi. Bu durumu söyleyince kargoda yanlislik olmustur dedi bana kargo ucretini yolladi. Dolandirici degil bence bu adam. Ben sundan daha cok korkuyorum; Azoth eger baskasina gittiyse ve Azoth'un gittigi kisi daha kotu bir urun aldiysa Azoth geldi bana yanlislik olmustur demez. O klavyeyi kullanir. Sonucta daha iyi bir urunu elde ediyor. Burda ben yanmis olacagim. Akko alsaydim keske. Bozulsa bile iletisim kuracagim birisi olurdu.

Neyse tavsiyem bir urun alacaginiz zaman fazla kurcalamayin. Kurcaladikca kafar karisiyor. Arastirin yeterli bilgiyi alin ustune gerek yok. 😀

Hala engellemedi konusuyor benimle. Su an gelen urunu bana yollayin esnaflara sorayim karisikligi cozmeye calisayim diyor. Ya para iadesi yaparmis ya da muadil ürün verirmis. Bir de kargo normalde gonderici odemeliydi alici odemeli geldi. Bu durumu söyleyince kargoda yanlislik olmustur dedi bana kargo ucretini yolladi. Dolandirici degil bence bu adam. Bensundan daha cok korkuyorum; Azoth eger baskasina gittiyse ve Azoth'un gittigi kisi daha kotu bir ürün aldiysa Azoth geldi bana yanlislik olmustur demez. O klavyeyi kullanir. Sonucta daha iyi bir urunu elde ediyor. Burada ben yanmis olacagim. Akko alsaydim keske. Bozulsa bile iletisim kuracagim birisi olurdu.

Neyse tavsiyem bir ürün alacaginiz zaman fazla kurcalamayin. Kurcaladikca kafar karisiyor. Arastirin yeterli bilgiyi alin ustune gerek yok. 😀

Hocam ben hala satıcının dolandırıcı olduğunu düşünüyorum, mümkünse şikayette bulunun yarına kadar sorununuzu çözmezse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı