3000G sistemde "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
@Umut Nas DDU ile GPU sürücünü kaldırıp yeniden kur. Bu arada AMD GPU BSoD hataları çok arttı bugün anlamadığım şekilde.

Vanguard Kernel'de çalışan bir program. Sistemi allak bullak edebilir bu yüzden. Sizde de öyle olmuş. @KojiroHyuga04 hocam zaten her şeyi söylemiş. Etiketten dolayı nezaketen dönüş yapayım dedim.

@Umut Nas DDU ile GPU sürücünü kaldırıp yeniden kur. Bu arada AMD GPU BSoD hataları çok arttı bugün anlamadığım şekilde.

Vanguard Kernel'de çalışan bir program. Sistemi allak bullak edebilir bu yüzden. Sizde de öyle olmuş. @KojiroHyuga04 hocam zaten her şeyi söylemiş. Etiketten dolayı nezaketen dönüş yapayım dedim.

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz tekrardan. Şu an tekrardan monitöre OC yapmaya çalışıyorum.

Selamlar bugün dışarıda işim vardı. Eve geldiğimde BSoD yediğimi gördüm. Şu an %0'da takılı kaldı. Ne zamandan beri böyle bilemiyorum.

IMG20220225151512.jpg

Ekranda yazanlar: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR

Selamlar bugün dışarıda işim vardı. Eve geldiğimde BSoD yediğimi gördüm. Şu an %0'da takılı kaldı. Ne zamandan beri böyle bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1315431

Ekranda yazanlar: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR

Dump dosyasını paylaş hocam ama disk kaynaklı görünüyor hata.

Dump dosyasını paylaş hocam ama disk kaynaklı görünüyor hata.

Hâlâ %0 hocam. Yeniden başlayayım mı?
Format atmayı düşünüyorum. Bu arada elimde boşta duran SSD var ona kurmayı düşünüyorum.

Sisteme erişebiliyor musun peki şu an?

Erişemiyorsan bir komşundan olmadı bir bilgisayar rica edip varsa flaş belleğine Hiren's BootCD yazdır.

Boot ettikten sonra Windows 10 ekranına benzer bir ekran göreceksin. Bu ana ekran.
Tools kısmından HD Tune programını bulup diske test yapmayı dene.

Sisteme erişebiliyor musun peki şu an?

Erişemiyorsan bir komşundan olmadı bir bilgisayar rica edip varsa flash belleğine Hiren's BootCD yazdır.

Boot ettikten sonra Windows 10 ekranına benzer bir ekran göreceksin. Bu ana ekran.
Tools kısmından HD Tune programını bulup diske test yapmayı dene.

Şu an eriştim bilgisayara.
1645798092220.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı