3000G sistemde "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Tamam hocam beklemedeyim :)
Ara sıra bende mi tekrar kursam diyorum :D
Bayağı meşakkatli kurulum galiba 😅
Bu arada normalde M.2'de idi Windows sonra belki onda sorun vardır dedim Windows'u SSD'ye kurdum.
stornvme.sys
Microsoft NVM Express Storport Miniport Driver
Depolamalarda sorun var. Kernel'in çalışma düzenini çok etkiliyor. Diğer hata da direkt NT kernel. NT kernel bana kalırsa bu sorundan dolayı tetiklenmiş. Bu arada bu işte aşırı tecrübeli değilimdir. Sadece okur tahmin ederim.

Aygıt Yöneticisinde Depolama alanlarında:
1647189586695.png

Şunun gibi bir kısım olacak. Kaldırın. Ardından Sistemi yeniden başlatın. Başka ek çözüm ne olabilir derseniz fikrim yok hocam.

Garantiye yollayacağım o zaman M.2 SSD'yi.
Artık satıcı beddua mı etti ne yaptı?
Şu an yeniden başlattım sistemi kaldırdığım şey geri gelmiş.
Geri gelecekti zaten hocam. Gözlemlerinizi sürdürün. Çözülürse çözüm olarak işaretleyebilirsin ama pek zannetmiyorum. Hayırlısı olsun.

@erengore hocam ben bugün işlemciyi 3.95 GHz'e ocladım stres testine soktum 3 dakikasında sistem dondu. Önce OC yüzündendir diye düşündüm fakat M.2 SSD'nin de ışığı yanıyordu. Sizce sebep nedir? Bundan 3 gün önce de BSoD yemişim haberim yokken onun minidump dosyası var. Ama bugün oluşan hataya ait bir dump dosyası yok. Sadece elimde hata kodunun olduğu bir fotoğraf var.
IMG_20220322_165108_324.jpg

@erengore hocam ben bugün işlemciyi 3.95 GHz'e ocladım stres testine soktum 3 dakikasında sistem dondu. Önce OC yüzündendir diye düşündüm fakat M.2 SSD'nin de ışığı yanıyordu. Sizce sebep nedir? Bundan 3 gün önce de BSoD yemişim haberim yokken onun minidump dosyası var. Ama bugün oluşan hataya ait bir dump dosyası yok. Sadece elimde hata kodunun olduğu bir fotoğraf var.
Eki Görüntüle 1339182
Bir fikrim yok maalesef. Dosyayı görmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı