3060 Ti süper ekran kartı 74 derece sıcaklık iyi mi?

Yani 500 ve altı kafi bence hocam.
Hepsiburada üzerinden NAYS ile alırsanız %10 geri ödeme elde edersiniz. O yöntem size uygun değilse bile olası iade durumlarında avantaj sağlar. Soğutucu ise bu bütçede iyi bir konumda.

Hepsiburada üzerinden Nays ile alırsanız %10 geri ödeme elde edersiniz. O yöntem size uygun değilse bile olası iade durumlarında avantaj sağlar. Soğutucu ise bu bütçede iyi bir konumda.

Kasaya sığma sığar mı hocam sizce resme bakarak.

Kasaya sığma sığar mı hocam sizce resme bakarak.
Kasaya sığar.

Kasaya sığar.

Tamamdır hocam bir de bana kontrolcü ile üst tarafa takabileceğim 2 fan önerebilir misiniz?

Mesela ön tarafta 2 adet 180mm var onlar gene yavaşta olsa hava sokuyorda üstte 2 arkaya 1 yeni egzoz taksam hocam anakarta bağlı güzel olur mu bir de kule tipi.

Tamamdır hocam bir de bana kontrolcü ile üst tarafa takabileceğim 2 fan önerebilir misiniz?
O çok gerekli bir işlem değil. O tür fanlar tahliye görevi için takılırlar. İşlemci soğutucusu aldığınızda tahliye için bir yol oluşturmuş olacaksınız.

Hocam kasa fanlarım PSU bağlı olduğu için hava akışı berbat o yüzden demiştim.
Önden ve alttan hava kasaya çekilir. Arkadan ve üstten hava atılır. Temel mantık budur. Şu veya bu şekilde hava üfleniyorsa tahliye için 3 tane fana gerek yoktur. 1 tanesi bile yeterli gelir. Siz işlemcinizin üstündeki hava geçirgenliğini soğutucu ile makul düzeye çekin. Üst tarafa fan takmanın gereği kalmaz.

Her şey için herkese teşekkür ederim hocalarım o zaman ben bu işi kule tipi alarak halledebilirim hava akışı kötü kasanın ama kule tipi sayesinde hem hava akışına yardımcı olacak hem işlemci sıcaklığı düşeceği için ekran kartıda düşecek doğru değil mi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı