3070 MSI Ventus 2X neden kötü?

Lenoraa

Kilopat
Daha fazla  
3070 MSI Ventus 2X'u 12799 TL'ye 3060 Ti'nin bile zor bulunduğu bir dönemde aldım 3 gün önce.
Ancak her yerde çok ısınıyor hızlı bozuluyor gibi yorumlamalar görüyorum.
Ekran kartı gerçekten ısınıyor kasanın kapağını açtığımda 66 dereceyi aşmıyor ancak aldığım fiyata göre bu kadar kötü mü bu ekran kartı?
Yani bu yorumlara göre sıfır aldığım kartı erken bir zamanda satıp yerine yeni kart alacağım kadar kötülendiğini gördüm içim bir huzursuzlandı.
Bunu yapmamı gerektirecek kadar mı sizce?

Benim ekran kartı kapak açıkken 73 dereceye çıkabiliyor. 66 normaldir, sıcak değil soğuk denebilir. Endişe edecek durum yok. 80 derece altındaki sıcaklıklar normaldir.

Benim ekran kartı kapak açıkken 73 dereceye çıkabiliyor. 66 normaldir, sıcak değil soğuk denebilir. Endişe edecek durum yok. 80 derece altındaki sıcaklıklar normaldir.
Kapak kapalıyken 80i görüyor kasanın içi pek iyi soğutmaya sahip değil malesef ki

Evet farkıdnayım ancak kapak kapalıyken 80i görüyorum kasa içi soğutma hiç iyi değil diyebilirim

Güçlü sistemler için düşük bütçeli kasa kullanırsanız normaldir. Bu sistemleri dizen kullanıcılar mesh kasa boşuna almıyor.

Şu mevsimde 80'leri gördüyse yazın düşünemiyorum Ventus serisi malzeme kalitesi açısından çok iyi değil üstüne Dual fan bir de 3070 için şahsen triple fan olması çok daha iyi olur yerinizde olsam UV falan denerim ya da ciddi alıcı çıkarsa elden çıkartırım soğutması daha iyi bir modele geçerim.

Şu mevsimde 80'leri gördüyse yazın düşünemiyorum Ventus serisi malzeme kalitesi açısından çok iyi değil üstüne Dual fan bir de 3070 için şahsen triple fan olması çok daha iyi olur yerinizde olsam UV falan denerim ya da ciddi alıcı çıkarsa elden çıkartırım soğutması daha iyi bir modele geçerim.
UV nasıl yapılır, ve bilgisayarın performansına sıkıntı çıkarır mı? Tehlikeli midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı