@Grim Reaper çok basit çünkü forumda yazdığın mesajların %80'i AMD ne yaparsa yapsın övmek üzerine, kalanı da rakiplerini gözün kapalı kötülemek. Bu tek benim gördüğüm şey değil ya da iki tane satırdan çıkarayım.
Peki AMD ne yaptı Aralık ayından beri? Ne olur öv çok merak ediyorum kafasını kuma gömmek ve Starfield'da kendi kartı ezilmesin diye DLSS engellemek dışında AMD 2023 yılında ne yaptı? 2020'den kalma kartlarını sıfır olarak itelemek var bir de tabii evet.
Sana geçen de söyledim AMD bir şey yapmıyor. Yapmadı yapmayacak da sanırım. FSR 3 gelecekti sözde yok. Kart da duyurmadı düzgün 7700 mü ne gelecekti galiba da anca ecek acak diyorlar ortada bir şey yok. Sırf AMD bir şey yapmadı diye koşarak NVIDIA övecek değildim herhalde. İllaki rezillik karşılaştırması yapmamı istiyorsan R5 4500 ve R3 4100 müydü neydi o işlemciler çıkmıştı 5500 ve 5600 ile birlikte. O 2 çöp işlemci ile NVIDIA'nın 4060 ve 4060 Ti olayını bir tutuyorum açıkçası. Gözüm kapalı kötülüyormuşum. 3050 ile 6600 karşılaştırmasında 3050 önermemek sanırsam suç. Adam gelmiş 3060 vs RX 6700 diyor arada az fark yok elbette 6700 al diyeceğim. Gidip mesajlarımda ara yazılım vb iş yapılacaksa NVIDIA alınmalı diye bin kez söyledim. AMD bir şey yapmıyor da NVIDIA çok mu şey yaptı sanki? Yaptıkları teknolojileri her seride biraz geliştirip önümüze koyuyorlar. Çıkıp aptal saptal açıklamalar yapıp resmen kullanıcılarla alay ediyorlar. Kartların kazık fiyatları da cabası. VRAM cimriliği de eklenebilir bu listeye. Yarın bir gün Intel Arc daha da gelişsin onu da öneririm överim ki övdüm zamanında iyi iş yaptılar çünkü. Güzel gelişirse satın bile alırım bir dahaki ekran kartı değiştirişimde. Ben bütçeme uyana bakarım NVIDIA yarın bir gün çıkıp F/P bir kart yapsın 12 GB VRAM'li ilk ben alacağım ilk ben öveceğim. 4060 mesela böyle olabilirdi. Ama şaşırmadım ki olmadı.