32.000 TL Sistem önerisi

Comoo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 32k civarında pc toplamayı düşünüyorum

İlk olarak valorant tarzı fps oyunları oynadığım için işlemciyi AM5 olan 7600x veya AM4 Olan ryzen 7 5800x3d düşünüyorum. Ancak arada ki performanslarına baktığımda çok fark yok ancak 2k gibi bir fiyat farkı var.

Ek olarak aşağıda ki Ryzen 7600x için oluşturduğum sistem nasıl?. Ekran kartını 2.el 3080 almayı düşünüyorum

Burası toplam 18.000TL oluyor 14.000TL de ekran kartına ayırdım sizce sistem uyumlu mu yoksa 5800x3d li bir ddr4 sistem mi toplamalıyım ?.

Ek olarak sistem önerileriniz varsa da bekliyorum, teşekkürler. Taksitli fazla ücret bindirmeyen siteler tercihimdir.

850W PSU ve bazı şeyler abartı sistem için. 4070 Ti sistem toplanır bu bütçe de, seçilen kasa ve PSU'da iyi değil.
Oynadığım oyun daha çok işlemciye bağlı olduğu için işlemciyi yüksek tutmak istedim. İşlemciyi yüksek tutunca da 4070ti sistem bu bütçede biraz zor oluyor. Sizin bir öneriniz var mıydı değiştirme konusunda?.

Teşekkürler, ancak hazır masaüstü sistem toplamak istiyorum. Elimde zaten şuanda tulpar t5 v19.2 modeli mevcut

@Comoo 7600 + SE-214-XT ile bir müddet idare edersin. Daha sonrasında sıvı soğutucu alıp PBO açabilir, TDP'yi arttırırsın.

34K toplam.

@Comoo 7600 + SE-214-XT ile bir müddet idare edersin. Daha sonrasında sıvı soğutucu alıp PBO açabilir, TDP'yi arttırırsın.

34K toplam.
Çok teşekkürler benim sistemden daha iyi gibi güzel , kaydettim sistemi

Yanına RX 6800 alabilirsiniz
Kasa ve soğutma hariç bütün parçalar güzel.
Kasa ve soğutma için alternatif öneriniz var mıydı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı