3300 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000 - 3300
Boş verin hocam da ben bu attığımı almak istiyorum pixel görünme derken?
27 inç 24 inçe göre daha büyük olduğu için ekrandaki pikselleri görmemiz mümkün olabiliyor yani ekranı biraz da olsa pikselli görebiliyoruz. Ama çok dikkat etmezseniz pek de önemli değil. Ayrıca monitör almak istiyorsanız ayrı bir konu açıp Saint Lucia veya GalaxySal450 hocalarımı etiketlerseniz yardımcı olurlar.

27 inç 24 inçe göre daha büyük olduğu için ekrandaki pikselleri görmemiz mümkün olabiliyor yani ekranı biraz da olsa pikselli görebiliyoruz. Ama çok dikkat etmezseniz pek de önemli değil. Ayrıca monitör almak istiyorsanız ayrı bir konu açıp Saint Lucia veya GalaxySal450 hocalarımı etiketlerseniz yardımcı olurlar.
Sağ olun.

Hocam acilen bırakın forumu bu öneri fazla 😂 Excalibur'un hiç bir ürünü alınmaz. Özellikle monitör yapıyorsa hiç alınmaz. Ekrana sahte panel takıp sahte iğrenç renklerle monitör kullanacaksan tamam alınır. 200 Hz'i bile sahtedir. Panelin Allah bilir üreticisi bile yoktur.

Hocam acilen bırakın forumu bu öneri fazla 😂 Excalibur'un hiç bir ürünü alınmaz. Özellikle monitör yapıyorsa hiç alınmaz. Ekrana sahte panel takıp sahte iğrenç renklerle monitör kullanacaksan tamam alınır. 200 Hz'i bile sahtedir. Panelin Allah bilir üreticisi bile yoktur.
Mesajın alnı olsa da öpsem. Bu model gerçekten kötü bir model ve alınmaz. "200 Hz oo" diyen kitleye sazan avı yapıyorlar.

Hocam acilen bırakın forumu bu öneri fazla 😂 Excalibur'un hiçbir ürünü alınmaz. Özellikle monitör yapıyorsa hiç alınmaz. Ekrana sahte panel takıp sahte iğrenç renklerle monitör kullanacaksan tamam alınır. 200 Hz'i bile sahtedir. Panelin Allah bilir üreticisi bile yoktur.

Ben marka önerisi oldugunu bilmiyordum kusura bakmayın yoksa Excalibur'un kötü olduğunu biliyorum hatta ben direkt markaya bakmaksızın link verdim özür dilerim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı