3400₺ ekran kartı önerisi

2.el ve en fazla bir yıla eski nesil sayılacak bir 1080 Ti yerine RX 5600XT ya da RTX 2060 öneririm. İkisi de üzmez sizi.

Hocam bende Sapphire Pulse RX 5700 XT var hiçbir problem yaşamadım ve getirdikleri yazılım güncellemeleriyle de kartı güncel ve daha performanslı kılıyor.

Şu konuya ve benim az önce attığım videoya bakarak aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz. Karar sizin ama 2. el riskli olabilir ve eğer çok fazla fiyat farkı varsa da 2060 gereksiz olur. 400 TL ucuza 5600 XT alırsanız da içiniz rahat olsu sorun kalmadı. Ama 250 TL falan fark varsa 2060 ile, 2060 almak da teknolojileri sebebiyle mantıklı.

RX 5600XT önerebilirim bu bütçede. Kendim R3 3100 ile kullanıyorum gayet memnunum. Ben sorun yaşamadım. Belki AMD sorunlu olabilir lakin her geçen gün sorunlar çözülüyor.
@Maotunq Siz de adabınızı bilerek yazı yazarsanız faydanıza olur. Herkes öneri yapmakta özgürdür. Kimseye cahil deme gibi bir şansınız bulunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…