3400₺ ekran kartı önerisi

AMD MSI RX 5700XT Gaming X kullanıyorum ve mavi ekran ve WattMan sorunları yaşıyorum hem Intel hem AMD kullanan birisi olarak söylüyorum sıkıntı yaşamak istemezsen NVIDIA ekran kartı al derim RX ekran kartları performansları iyi ama sorunlarla karşılaşıyorsun yok ben sorunlarla idare ederim dersen buyur AMD kartları al oyun zevkim kalmadı oyunda reset ata ata ve AMD hala RX sorunlarını çözmek yerine ekran kartı çıkarıyor. O kadar para ver ekran kartı sorunlu olsun seni oyundan soğutsunlar.

Hocam bende Sapphire Pulse RX 5700 XT var hiçbir problem yaşamadım ve getirdikleri yazılım güncellemeleriyle de kartı güncel ve daha performanslı kılıyor.
 
Şu konuya ve benim az önce attığım videoya bakarak aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz. Karar sizin ama 2. el riskli olabilir ve eğer çok fazla fiyat farkı varsa da 2060 gereksiz olur. 400 TL ucuza 5600 XT alırsanız da içiniz rahat olsu sorun kalmadı. Ama 250 TL falan fark varsa 2060 ile, 2060 almak da teknolojileri sebebiyle mantıklı.
 
RX 5600XT önerebilirim bu bütçede. Kendim R3 3100 ile kullanıyorum gayet memnunum. Ben sorun yaşamadım. Belki AMD sorunlu olabilir lakin her geçen gün sorunlar çözülüyor.
@Maotunq Siz de adabınızı bilerek yazı yazarsanız faydanıza olur. Herkes öneri yapmakta özgürdür. Kimseye cahil deme gibi bir şansınız bulunmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı