345 all star alınır mı?

8 k ya iyi bence kendine şunu sor ihtiyacım var mı + Eyüp b hocanın YouTube'daki 345 all star videosunu izle kararını ver orada güzelce açıklamış
Bir de oğuz usta YouTube'da reklamsız bir şekilde incelemiş ona da bakabilirsin.

8 k ya iyi bence kendine şunu sor ihtiyacım var mı + Eyüp b hocanın YouTube'daki 345 all star videosunu izle kararını ver orada güzelce açıklamış.
Bir de oğuz usta YouTube'da reklamsız bir şekilde incelemiş ona da bakabilirsin.

Eyüp hocanın videosuna bakacağım fakat Oğuz Ustanın videosu sanki reklamsız değil hocam.

Arkadaşlar sakin sakin almayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin o fiyata kaynak alırsınız. Bir sürü biz de zorunlu tutmuslardi saçmalı. Tamamen 10 15 kişiyle daha konuştum onlarda gereksz diyor. Bir de bir sürü kitap verdiklerini söylüyorlar. Yani bir problem kitapçigini sevdim o da çok mu gerekliydi hayır zaten 345'te ki soruların aynilarinda vardı almayı düşünmeyin bile. YouTube + deneme +bol soru ile ilerleyenler daha iyi yaptı genel olarak.

Almayın mantıksız atıyorum bir gun sadece deneme + video izleme özelliği olursa alınır ne yapacaksın o kadar kaynağı video konusunda iyilee youtubeda anlatan hocaların hep animasyonlar ile desteklemişler ki çok daha iyi öğretici oluyor ama o paralara değecek bir şey degil iş sende bitiyor günün sonunda keşke sadece deneme gönderip video erişimi verdikleri bir paket çıkarsalar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı