3500 TL İle Msi mı Monster mı ?

Msi - Monster

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .

ugurcankeder

Hectopat
Daha fazla  
3500 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyorum konu hakkında çok bilgili olmasam da araştırmaya çalışıyorum. Kafama takılan bazı şeyler var bu bütçe ile daha düşük özelliklere sahip Msi mı yoksa daha yüksek özelliklere sahip monster mı almalıyım? Youtube'da Technopat ürün inceleme videolarını izleyerek burayı keşfettim sizlerinde fikrini almak istedim şimdiden görüşlerini benimle paylaşanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster marka laptoplar da kronik servis sorunu var. Bir çok kullanıcı yorumuna bakarsanız eğer bunu görebilirsiniz. Az paraya çok özellik verebilirler. Fiyat performans olarakta msi dahil bir çok markadan üstünler falan bir kaç fps farkı için servislerle muhattap olmaya gerek yok. Msi marka laptoplarda ayda bir yanılmıyorsam hepsiburada gibi sitelerde kdv indirimi oluyor takipte kalırsanız güzel bir laptop alabilirsiniz. Ben eski Msi kullanıcısıyım cihazımı 1 yıl kullandıktan sonra sattım. Performans olarak beni yarı yolda asla bırakmadı ama masaüstünün verdiği o soğuk çalışma hissinide aldı götürdü. Çift fanlı Msi laptoplara bakmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı